Den perfekte familieferie i Toscana

Agriturismo Montalbino
De mange dyr på Agriturismo Montalbino er altid et stort trækplaster for både små og store...

På det vidunderlige landsted Agriturismo Montalbino i Chianti-vinsdistriktet i Toscana forenes et hav af kærkomne faciliteter for voksne og ikke mindst for børn med en hel unik atmosfære. Det kan næppe undre, at dette sted år efter år melder udsolgt fra juni til september!

Hvor skal jeg næsten starte? Min begejstring vil ingen ende tage! Men jeg kan da begynde med at se på flybilletter til maj eller juni måned, da de fleste lejligheder i højsæsonen stort set allerede er udsolgt. Det passer mig for øvrigt glimrende, da flybilletterne er billigere på dette tidspunkt af året, mængden af turister undselig, og da Toscana tager sig fantastisk ud i den frodige og blomstrende forårstid!

Restaurant på Agriturismo Montalbino
Udsigten fra den indvendige restaurant på Agriturismo Montalbino er fantastisk, især ved solnedgang….

Lutter herligheder for voksne

Der er for de voksne flere gode grunde til at vælge at bo på Agriturismo Montalbino. Det er en farlig påstand, og kommer da også an på øjnene, der ser, men mine øjne har sjældent set smukkere omgivelser end netop her, hvor blikket overalt møder vinranker, olivenlunde og blide bakker. Udsigten kan bl.a. nydes fra poolen og fra gårdens restaurant, der serverer delikatesser på terrassen.

Jeg glæder mig allerede til at indtage alskens tørre og våde lækkerier fra egen produktion uden at skulle bekymre mig om køreturen hjem. Når jeg vil vise min familie denne forunderlige region, skal der ikke tilbagelægges mange kilometer, før vi når til de klassiske toscanske byer som Firenze (ca. 25 km), San Gimignano (ca. 25 km) og Siena (ca. 50 km). Placeringen her i det centrale Toscana er ganske enkel perfekt!

Poolområdet på Agriturismo Montalbino
Poolområdet på Agriturismo Montalbino

Lutter herligheder for børn

Værtsparret Anna og Marco har tænkt på de fleste detaljer, forekommer det mig. Mine børn vil elske deres mini-zoologiske have af truede toscanske dyrearter, som alle er fredelige og klappevenlige. Her er ligeledes masser af plads at boltre sig på, og rundt omkring på den store grund er der flere forskellige oaser i form af legepladser.

Det bliver også sjovt at følge stierne i olivenlundene og undervejs møde forskellige dyreracer, når der ikke skal leges i børnepoolen, skydes med bue og pil eller spilles fodbold på den lille bane. Prikken over i’et er den nybyggede trætopshytte i mange meters højde, som bestemt ikke er for tøsedrenge!

Restauranten på terrassen på Agriturismo Montalbino
Restauranten på terrassen på Agriturismo Montalbino

Alt går op i en højere enhed

For mig er det ikke kun de mange faciliteter for store og små i kombination med den smukke natur, den perfekte placering og de maleriske bygninger, der gør dette sted så unikt. En væsentlig faktor, som man ikke kan købe sig til, er den helt særlige atmosfære, der er her på stedet. Den skal opleves.

Spørgsmål om Agriturismo Montalbino?

Hvis du har spørgsmål om Agriturismo Montalbino, så er du meget velkommen til at ringe til vores eksperter på 33151313 eller skrive til os her. Du kan også læse meget mere om lejlighederne, faciliteterne og priserne m.m. på Agriturismo Montalbino her. Her kan du også se anmeldelser af Agriturismo Montalbino og lave en reservation af dit ophold.

Hvis du er interesseret i at læse om vingårdsferie, bondegårdsferie og agriturismo i hele Italien, bør du besøge denne side, hvor du blandt andet kan se alle vores agriturismo-hoteller i Italien.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere