Kombinér eksklusiv stil med storslåede naturoplevelser

Terrassen til toværelseslejligheden Allegretto
Terrassen til toværelseslejligheden Allegretto

De fleste ønsker ikke blot at være et nummer i rækken – dette gælder også, når man er på ferie. Derfor er vi mange, der søger noget personligt, noget med sjæl, når vi skal ud at rejse. Vi stiller os ikke altid tilfredse med et standardiseret hotel, hvor vi risikerer at blive væk i mængden. Men alting til sin tid.

Villa I Poggioli består af fire nyistandsatte ferielejligheder på Den Italienske Riviera – i nærheden af den efterhånden verdenskendte nationalpark Cinque Terre. Her er man gået efter den personlige, ikke-standardiserede version i helhed og indretning. Her er dog heller ikke en finger at sætte på værtskabet, men gæsternes behov for privatliv respekteres til fulde. Sansen for detaljen og det personlige touch i udtryk og indretningen får straks gæsten til at føle sig særligt udvalgt.

Men hvorfor betyder det noget, at ferien gøres personlig, og hvad vil det egentlig sige? Set med mine øjne betyder det, at gæsten føler sig velkommen og vedkommende. At ferien skiller sig mindeværdigt ud fra andre ferier, ved at der er gjort noget ekstra for, at man føler sig godt tilfreds under de fremmede himmelstrøg. At være langt væk hjemmefra og samtidig have det som blommen i et æg. Det personlige kan ligge i, at rejsemålet og/eller ferieboligen føles skræddersyet og særligt udvalgt, ja nærmest skabt med dig i tankerne. Det personlige afføder også gode historier at fortælle, når man atter vender hjem til familie og venner.

Fra etværelseslejligheden Aria
Fra etværelseslejligheden Aria
Balkonen til treværelseslejligheden Armonia
Balkonen til treværelseslejligheden Armonia
Fra treværelseslejligheden Armonia
Opholdsrum i treværelseslejligheden Armonia

Villa I Poggioli giver denne følelse! De fire lejligheder har hver deres helt personlige stil med lokale antikviteter, gennemtænkte farvesammensætninger, bekvemmelige faciliteter i indretningen og et gennemgående eksklusivt og romantisk touch. De fire lejligheder har hver deres styrker: Allegretto er måske den mest interessante p.g.a. den store private solterrasse. Armonia har balkon og et topmoderne køkken, mens Aria er en romantisk og rummelig to-personerslejlighed. Endelig er der Brio, som er lidt vovet i indretningen.

Inden for ca. 1 km når bentøjet nemt landsbyen Bocca di Magras lystbådehavn, tre restauranter, købmand, isbar og sandstrand. Og så kan man tilmed ankomme og afrejse på hvilken som helst ugedag (min. 7 dage).

Vil du vide mere om Villa I Poggioli?

Så besøg vores side om ferielejlighederne, hvor du blandt andet kan se priser, anmeldelser og faciliteter  eller ring til vores eksperter på området på 33151313, hvis du har spørgsmål om ferieboligen.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere