Kunne lidt fjerntliggende forkælelse friste?

Hotel Corteses badebassin i Piemonte
Det indbydende poolområde på Hotel Cortese har nærmest en magnetisk tiltrækningskraft

Så bør du læse med her!

For fjerntliggende forkælelse er Hotel Cortese i en nøddeskal: dette nye og stilfulde hotel ligger praktisk taget helt derude, hvor turisten aldrig har sat sin fod.

Vægt på detaljen

De naturskønne oplevelser, turisttomme områder og absolut forkælelse står højt på listen på Hotel Cortese, som ligger mellem Maggioresøen og Ortasøen i regionen Piemonte. Her er der lagt stor vægt på de lækre kvalitetsmaterialer, arkitektoniske finurligheder, indretningsmæssige detaljer og behagelige farvesammensætninger.

Det er svært at løsrive sig fra hotellet, når man først har fået et ben indenfor – og bevæger man sig endelig udendørs, kommer man ikke så langt, for det indbydende poolområde har nærmest en magnetisk tiltrækningskraft.

Hotel Corteses facade
Der er lagt stor vægt på lækre kvalitetsmaterialer og arkitektoniske finurligheder på hotel Cortese

Mange udflugtsmuligheder

Lykkes det at forlade hotellets behagelige atmosfære og vanedannende faciliteter, ligger der en hel verden af udflugtsmuligheder for fødderne af dig. Sejl fx ud til de skønneste små øer i Norditaliens søer: Isola di San Giulio i Ortasøen – en intim lille ø, som gemmer på et kloster og masser af mystik, eller besøg de tre prægtige Borromee-øer i Maggioresøen.

Bliver du træt af øer og søer og efterlyser mere aktivitet, kan vandreture i bjergene anbefales eller besøg de mange stemningsfulde byer i området, som alle har en ugentlig markedsdag.

Ortasøen i Piemonte
Der ligger en hel verden af udflugtsmuligheder for fødderne af dig, f.eks. den smukke Ortasø

Spørgsmål om hotel Cortese?

Du kan læse meget mere om hotel Cortese på vores side om hotellet, hvor du også kan læse om hotellets faciliteter, priser, anmeldelser og meget mere.

Hvis du har brug for at vide endnu mere om hotellet eller hvis du er interesseret i at booke et ophold på det, er du meget velkommen til at ringe til en af vores eksperter på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere