Mine tre udvalgte hoteller med sjæl

Relais del Maro
Der venter skønhed, ro og varm modtagelse på Relais del Maro

Der findes mange måder at vurdere et hotel på; beliggenhed, service, udsigt, faciliteter, pris etc. I denne korte artikel vil jeg dog behandle et andet aspekt af hotellerne i Italien; et aspekt, som du sjældent vil finde på vurderingslisterne over de italienske hotellers standarder, nemlig hotellernes sjæl.

Jeg beskriver i det følgende kort tre af de hoteller, som personligt tiltaler mig meget ved deres unikke stemning og “sjæl” – forhåbentlig kan det være til inspiration for dig, næste gang du planlægger en ferie i Italien og er på udkig efter et passende hotel til at opfylde dine feriedrømme.

Relais del Maro, Borgomaro i Ligurien

Ligurisk lokalkolorit, gennemtænkt indretning og varm modtagelse. Den varme modtagelse og den konstante imødekommenhed under opholdet står Elena og hendes forældre for.

Relais del Maro
Relais del Maros fantastiske udsigt fra poolområdet

Elena har efter en verdensborgertilværelse besluttet at vende tilbage til sine rødder. Den velplejede have, den panoramiske pool og den velsmagende morgenmadsbuffet gør det hele ekstra godt.

Læs mere om Realis del Maro her.

Hotel Su Gologone, Oliena på Sardinien

Himmelråbende natur, karakterfuld kreativitet og stolte håndværkstraditioner hersker på og ved Hotel Su Gologone.

Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologone giver mulighed for afslapning i naturskønne omgivelser

Her har man udviklet sin egen model for gæstfrihed og samarbejde, som er et unikt eksempel på en harmonisk udvikling med stort bidrag fra de omkringliggende bondegårde, der producerer de råvarer, som serveres på stedets restaurant – samt fra byens indbyggere, der enten arbejder her eller hos Su Gologones samarbejdspartnere.

Læs mere om Hotel Su Gologone her.

Berghotel, Sesto i Sydtyrol

Tyrolerstemning, godt bjergmadsted og panoramisk vue ud over Dolomitterne er nogle af de ting, du kan forvente dig på Berghotel.

Berghotel
Berghotel byder på panoramisk udsigt ud over Dolomitterne

Det er det ultimative bjerghotel for vandrere, livsnydere og alle andre, som vil lade sig betage og bjergtage af Dolomitternes skønhed og som vil lade sig forkæle af den gode stemning både morgen, middag og aften i de mange fællesområder ude og inde.

Læs mere om Berghotel her.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere