Villa i Veneto til den inkarnerede romantiker

Maso di Villa
Maso di Villa er en smuk villa, der byder på romantik for alle pengene...

Ca. 70 kilometer nordvest for Venedig i et turistfattigt område ligger Maso di Villa, som leder tankerne hen på den franske impressionist Monet og hans berømte malerier med åkander.

Står der Toscana på forsiden af et rejsemagasin, stiger salget med ca. 30% – og de fleste får straks associationer til romantiske huse på landet, omgivet af vinmarker og små hyggelige landsbyer. De fleste vil samtidig gerne være de første turister på stedet, og her er det, at det begynder at blive rigtig svært, i hvert fald, hvis huset ligger i Toscana.

Have på feriebolig Maso di Villa
Haven og pool´en har nogle fantastiske omgivelser

Kigger du til gengæld lidt længere mod nord, kan du være næsten sikker på at finde fred, ro og landlig idyl – og du skal være mere end heldig, hvis du møder andre turister i omegnen.

Huse er der mange af, men huset, som vil få de fleste romantikere til at tænke på den franske impressionist Monet og malerier af haver med åkander, ligger ca. 70 kilometer nordvest for Venedig og er derfor et oplagt mål for en forlænget weekend – hvis du kan nøjes med det. Maso di Villa, som det hedder, ligger utrolig smukt og er omgivet af en stor privat have samt vinmarker og olivenlunde så langt øjet rækker.

Maso di Villa
Den smukke have med blomster giver en helt særlig stemning på Maso di Villa

Det ejes af familien Lucchetta, der købte det som ruin for snart 10 år siden, og efter en gennemgribende renovering, hvor der blev lagt stor vægt på at bevare husets oprindelige udseende, åbnede det som en lille luksus Bed & Breakfast med blot seks værelser. Familien bor selv i den ene halvdel af huset, og familiens små søde hunde er med til at gøre opholdet hyggeligt og familiært.

Vil du vide mere om Maso di Villa?

Så gå ind på vores side om ferieboligen, hvor du kan læse om dens faciliteter, priser, anmeldelser og meget mere. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33151313, hvis du har spørgsmål om ferieboligen, eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere