Åndehul med stil

Hotel Langhe ved Alba
Der er kælet for detaljen på hotel Langhe - det gælder også hotellets pool-område....

Dette skønne hotel i udkanten af den historiske by Alba, som er centrum for de verdenskendte piemontesiske vine og den hvide trøffel, sætter en ære i at forkæle sine gæster.

På Hotel Langhe bemærker man straks, at man ikke er sprunget over hvor gærdet var lavest, da man indrettede hotellet: sengetæpperne indeholder kashmir-uld, belysningen er elegant og behagelig, moderne og antikke træmøbler og lædervarer præger interiøret. Byggematerialerne er primært granit, skifer og støbejern. Det er i det hele taget en sand fornøjelse at opholde sig på Hotel Langhe.

Det livlige handelsstrøg Via Vittorio Emanuele (også kaldet Via Maestra) i Alba
Det livlige handelsstrøg Via Vittorio Emanuele (også kaldet Via Maestra) i Alba ligger kun et par kilometer fra hotellet…

Hotel Langhe er også enestående i kraft af sin korte afstand (små 2 km til domkirkepladsen) ind til den stemningsfulde by Alba, som byder på et væld af butikker og spisesteder. Alligevel ligger hotellet i grønne omgivelser i ro og mag for enden af en blind vej.

Spørgsmål om hotel Langhe?

Hvis du har spørgsmål om hotel Langhe, så ring til en af vores eksperter på 33151313 eller skriv til os her.

Du kan også læse meget mere om hotellets værelser, facilieteter, anmeldelser m.m. på vores side om hotel Langhe her. Her kan du også se hotellets priser og foretage en reservation af dit ophold.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Allan

Verona er meget mere end Romeo og Julie, Arenaen og Elkjær

There is no world without Verona walls, but purgatory, torture, hell itself....
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *