Alpe-paradis drevet af ildsjæl

Værtinden Guja på bjerghotel Maison Tissiere
Den dedikerede værtinde Guja tager sig godt af sine gæster på Maison Tissiere

Har du nogensinde set Sommer i Tyrol?

Alpeidyl, sangglade gæster, kække tjenere og bjerghoteller i lutter træ – alt sammen bundet sammen til en herlighed af fryd og gammen. Mange tænker sikkert, at det kunne være en oplevelse for livet med et ferieophold på “Den Hvide Hest”, men ville nok gerne undvære den værste sødsuppe, de gammeldags mormorgardiner i vinduerne og det naive personale.

Smagfuldt indrettet bjerghotel med sjæl

I In-Italia opdagede vi for nogle år siden en mere tidssvarende udgave af Sommer i Tyrol: Maison Tissiere beliggende i den lille historiske landsby Antey Saint André lige midt i de italienske Alper i Aostadalen.

Her kan du opleve samme varme, charme og åbne arme som i en gammel dansk film med Dirch Passer – og oven i købet bo i smagfulde indretningsarkitektoniske omgivelser med adgang til både swimmingpool, wellnesscenter, underjordisk parkeringsanlæg og en smuk restaurant med pejs.

Velkommen til det eksklusive Sommer i Tyrol.

Restauranten på bjerghotel Maison Tissiere
Der er en fantastisk udsigt fra restauranten på bjerghotel Maison Tissiere

Vil du vide mere om bjerghotellet Maison Tissiere?

Du kan læse mere om hotellets faciliteter, anmeldelser og priser her. Hvis du er interesseret i at komme bag hotellets facade og vide noget om de ildsjæle, der driver det, samt hotellets og områdets historie, så bør du læse vores spændende interview med værtinden Guja her.

Hvis du har spørgsmål om hotellet, er du meget velkommen til at ringe til os på 33151313, eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Lino

Italienerne har benzin i blodet

Italienerne er ikke bare vilde med biler og scootere, de er i...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *