Beliggenheden, I altid har drømt om!

Hotel Araba fenices fantastiske poolområde ud til søen
Hotel Araba Fenices fantastiske poolområde ud til søen

I vil på romantisk sommerferie – og I vil absolut ikke risikere at havne det forkerte sted. Hvad gør I?

Vælg rigtig…første gang.

Jeres ønsker er mange. I kører selv og vil gerne bo på et hotel med den helt rigtige (romantiske) beliggenhed lige ud til en af søerne i Norditalien. Og det er da egentlig ikke for meget forlangt, vel? I kan vælge at lede længe (og måske forgæves) – eller I kan gøre det nemt for jer selv og kaste jeres kærlighed på Hotel Araba Fenice i første række ud til Iseosøen.

Iseosøen og vindistriktet Franciacorta vil tage godt imod jer

I drømmer nemlig om et naturskønt område ved søerne med hyggelige byer og uden alt for mange turister. Omvendt ville det også være rart at kunne besøge nogle vingårde og madsteder med lokale råvarer og dyb kærlighed til det italienske køkken. Men findes det mon overhovedet?

I kan måske allerede regne ud, hvor det her bærer hen? Svaret er naturligvis ja, det findes. I den centrale del af Norditalien midt mellem Comosøen og Gardasøen, midt mellem Milano og Verona, og i perfekt kørselsafstand fra Danmark ligger Iseosøen og vindistriktet Franciacorta. Det er et af de få steder, hvor I kan få både sø og vinområde – altså med andre ord både i pose og i sæk.

Restaurant på Hotel Araba Fenice
Kan man forestille sig en bedre udsigt til sit måltid?
Pool-området på Hotel Araba Fenice smelter næsten sammen med søen
Pool-området på Hotel Araba Fenice smelter næsten sammen med søen
Et af værelserne på Hotel Araba Fenice
Et af værelserne på Hotel Araba Fenice
Hotel Araba Fenice ligger lige ned til Iseosøen
Hotel Araba Fenice ligger lige ned til Iseosøen

Ud over (lidt endnu) at være et uopdaget område, så kan I nyde godt af alskens herligheder som golfbane, designeroutlet, Monte Isola (Europas største ø i en sø), over 100 vingårde, charmebyen Iseo og middelalder-ministorbyen Bergamo. I finder både natur og kultur. Noget for ung og gammel. Noget for den aktive og den magelige. Og masser af lokal madkultur til ivrige ganer.

Hold en ferie af format

Hotel Araba Fenice har sjæl og karakter. I mærker det straks. Det er sådan et slags hotel, som I får lyst til at opholde jer på – og tilbringe halve og hele dage her. Her er masser af vand – både swimmingpoolen og søen har en særlig tiltrækningskraft. Og det hele kulminerer i hotellets restaurant, hvor elegance, velsmag, stemning og udsigt går op i en højere enhed. Velkommen til Hotel Araba Fenice – I vil ikke fortryde det. Tværtimod.

Vil du vide mere om Hotel Araba Fenice ved Iseosøen?

Så besøg vores side om hotellet her – og læs mere om hotellet, se priser og meget mere. Du kan også ringe til os og tale med Allan om hotellet på 33151313 eller sende en forespørgsel til os her.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere