Besøg Bard: Aostadalens gådefulde tidslomme

Bard i Aostadalen
Besøg tidslommen Bard i Aostadalen og oplev et Italien, som du slet ikke troede eksisterede

Besøg tidslommen Bard og oplev et Italien, som du slet ikke troede eksisterede. Den historiske scenografi gør det nemt at tænke sig tilbage til Middelalderen.

Bard er et enestående eksempel på bæredygtig turisme med den helt rette balancegang mellem kulturhistorisk beskyttelse og tilpasning til turisternes krav uden at gå på kompromis eller give afkald på autenciteten.

Landsbyen og borgen Bard er et kulturcentrum fra Middelalderen og hører til de bedst bevarede i Italien, og byen figurerer også på den prestigefyldte liste over Italiens smukkeste middelalderbyer, I borghi più belli d’Italia. Borgen dukker truende og frygtindgydende op i det bjergrige landskab i begyndelsen af regionen Aostadalen.

Bard i Aostadalen
Midt mellem to bjerge dukker Bard op som en frygtindgydende og uindtagelig borg med rødder tilbage til år 1034 beliggende på en klippetop

Besøg borgen og vær beret på underholdningsformer i lange baner: Borgen huser hele fem museer (bl.a. Alpemuseet og Børnenes Museum), holder koncerter under åben himmel i sommerhalvåret og lokker med specialbutikker og caféer. Og i øvrigt er de panoramiske elevatorer i sig selv hele turen værd.

Kunne du tænke dig at vide mere om Bard?

Så kan du læse mere om byen her eller ringe til os på 33151313. Du kan også skrive til os her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Allan

Oplev Gardasøens skjulte paradis

Hvis du er glad for natur, bjergkørsel, fred og ro samt kulinariske...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *