Bliv del af gæstfrit lokalsamfund på historisk hotel med dansk islæt

Familien bag Hotel Al Vecchio Convento
Du får en hjertelig modtagelse af den italiensk-danske familie, der ejer hotel Al Vecchio Convento

Vi er mange, som har en forestilling om et autentisk ferieophold i Italien – men så får man alligevel lidt kolde fødder, da det også kan blive for autentisk (læs: primitivt). Vi vil jo helst ikke give afkald på gode spisesteder – samtidig er vi mange, som stiller minimumskrav til standard, og endelig må der gerne være lidt informationer omkring lokalområdet og mulighederne for udflugter.

Gæstfrit lokalsamfund

I det lille gæstfrie lokalsamfund Portico di Romagna i det sydlige Emilia-Romagna (ca. 33 km til Forlì og ca. 75 km til Firenze) lever 400 indbyggere side om side i fredelig harmoni med hinanden. Middelalderbyen har trods sin lille størrelse alle fornødenheder inden for rækkevidde, og det lokale plejehjems grå guld skaber masser af stemning, liv og tryghed i gadebilledet.

Gade i Portico di Romagna
Gade i Portico di Romagna, hvor 400 indbyggere lever side om side i fredelig harmoni med hinanden.

I byens flod og i det nærliggende vandfald bader byens børn i det reneste vand, mens forældre over hele byen gør klar til aftenens sammenkomster rundt omkring i byen – det kunne være byfester, udendørs teater, spilleaften på restauranten eller spontan forsamling i landsbyens hovedgade Via Roma.

Ægte italiensoplevelse med dansk islæt

Rammerne omkring en autentisk og ægte Italiensoplevelse er til stede – og de kulminerer på byens dansk-italiensk-ejede (Ulla og hendes svigerfamilie) hotel Al Vecchio Convento, hvor gæstfriheden og imødekommenheden er en selvfølge.

Værelse på Hotel Al Vecchio Convento
Værelse på Hotel Al Vecchio Convento

At der er tale om et forhenværende kloster er man ikke i tvivl om, når man går rundt i de historiske sale under hvælvede lofter. Besøg Al Vecchio Convento og giv dig selv en vaskeægte italiensk oplevelse med et lille dansk islæt.

Vil du vide mere om hotel Al Vecchio Convento?

Hvis du er interesseret i at vide mere om hotel Al Vecchio Convento, kan du læse meget mere om hotellets faciliteter, priser og anmeldelser her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33151313, hvis du har spørgsmål om hotellet, eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Mitzi

Hvornår er det egentlig bedst at rejse til Italien?

Vi kan vist alle blive enige om, at årstiden og vejret har...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *