Bliv prins og prinsesse på ferien i Toscana

Seng på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti, Toscana.
Hvis I drømmer om at være prins og prinsesse på jeres eget slot – eller bare det nærmeste, man kommer det i vore dage, så skal I unde jer selv et romantisk ophold på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti, Toscana.

Hvis I er et par, der leder efter et romantisk sted at holde ferie i Italien og hvis I drømmer om at være prins og prinsesse på jeres eget slot – eller bare det nærmeste, man kommer det i vore dage –  så skal I unde jer selv et ophold på Castello di Spaltenna i Gaiole in Chianti, Toscana.

Egentlig er der tale om et gammelt munkekloster, men Castello di Spaltenna leder unægteligt mere ens tanker hen på et slot af eventyrlig dato, så lad os blot kalde det slot, sådan som det italienske navn også antyder.

Klassisk toscansk udsigt

Slottet ligger med en klassisk toscansk udsigt til mørke skove, grønne marker og knejsende vinstokke under den lyseblå sommerhimmel. Prinsessen ville ønske sig en smuk terrasse med udsigt til naturen, hvorfra hun kan nyde solens blide morgenstråler, naturens smukke farver, mens hun sunder sig over dagens første måltid; dét er her.

Prinsen ville ønske sig, at her var en gårdhave, hvor han kunne forføre prinsessen med fortræffelige gastronomiske anretninger; dét er her også – i klassiske gårdhaveomgivelser og med levende lys på bordene.

Castello Spaltenna
Slottet ligger med en klassisk toscansk udsigt til mørke skove, grønne marker og knejsende vinstokke under den lyseblå sommerhimmel

Prinsessen ville ønske sig himmelske senge, værelser draperet med tunge dyre stoffer og et ildsted, til at skabe stemning; dét er her også.

Prinsen ville have ønsket sig en kælder med drager i lysekronerne, hvor han kunne lade tiden løbe fra sig i lystigt samvær over en sjus eller et spil billard; det er her mulighed for.

Eventyrligt lækkert

Prinsessen og prinsen ville – hvis man havde den slags luksus i gamle tider – have værdsat den indendørs pool og muligheden for at dase ved det skønne udendørs poolområde. Og selvfølgelig kan man også få sig et slag tennis, for her er klasse ikke et glemt begreb, selvom Castello di Spaltenna er ganske usnobbet.

Castello di Spaltenna er ganske enkelt luksuriøst og eventyrligt lækkert.

Hotel Castello Spaltennas pool-område
Der er rig mulighed for at dase ved det skønne udendørs poolområde

Kunne du tænke dig at vide mere om Castello di Spaltenna?

Hvis du har fået lyst til at vide mere om hotellet Castello di Spaltenna i Chianti vindistriktet, så kan du læse meget mere om hotellets faciliteter, priser, anmeldelser, samt se flere billeder af hotellet her.

Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33151313 eller skrive til os her, hvis du gerne vil have en personlig rådgivning om et ophold på Castello di Spaltenna.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere