Bo med børnevenlig strand ved den mindre turistede Luganosø

Badende ved Residence Porto Letizia
Der findes gode bademuligheder for børn, når du bor på Residence Porto Letizia

Hvis du er på udkig efter et pænt feriecenter med din familie, der ikke lugter af masseturisme, så skal du bo på Residence Porto Letizia! Her er fem gode grunde til at vælge dette indbydende feriecenter ved Luganosøen i Norditalien nær Schweiz. God fornøjelse!

Tæt på Danmark

Residence Porto Letizia befinder sig tæt på den schweiziske grænse, og det vil sige blot ca. 1.200 km fra den danske grænse, hvilket gør det helt ideelt til “kør-selv”-folket. Du sparer faktisk hele 800 km i forhold til, hvis du skulle køre retur til det centrale Toscana.

Uturistet område ved søerne

Blandt de norditalienske søer har det gennem tiderne mest været Gardasøen og Comosøen, der er løbet med al opmærksomheden. Det har sine fordele. Det betyder nemlig, at du ved de mindre søer, som fx Luganosøen, stadig kan opleve naturen og byerne fra før masseturismens indtog.

Værelser på Residence Porto Letizia
Værelse på Residence Porto Letizia med fantastisk udsigt til søen…

Residence Porto Letizia ligger ikke desto mindre meget tæt på Comosøen, dvs. kun godt 10 km, som kan tilbagelægges på et lille kvarter. Afstanden til den livlige, mellemstore by Lugano i Schweiz er ca. den samme. Luganosøen er nemlig halvt italiensk, halvt schweizisk. Fra byen Porlezza, hvor Residence Porto Letizia ligger, kan du om sommeren tilmed sejle til Lugano.

Sandstrand

Residence Porto Letizia har direkte adgang til egen sandstrand. Dette er lidt usædvanligt ved de norditalienske søer, eftersom “søstrande” som oftest blot er en ponton, en græsplæne eller en kaj – mens stranden her mere minder om en Middelhavsstrand med sandbund, hvor der ikke bliver hurtigt dybt.

Selvforsynende bysamfund ved by

Residence Porto Letizia fungerer som et lille bysamfund med lidt butikker, restaurant, kaffebar, swimmingpool, børnevenlig søstrand og et stort parkanlæg med legeplads og villakvarter. Byen Porlezza ligger som nabo til feriecentret blot ca. 400 m væk langs søpromenaden. De supplerer hinanden godt, da du i Porlezzas bykerne finder et autentisk landsbyliv i de historiske gader og gyder.

Lejligheder på Residence Porto Letizia
Lejligheder på Residence Porto Letizia

Børnevenlighed

Her er der børnevenligt! Fra ferielejlighederne er der nemlig ingen veje, der skal krydses for at komme ned til stranden og til swimmingpoolen. Her er masser af albuerum med legeplads og store plæner. Desuden er indkvarteringsmulighederne gode for mellemstore familier med både 1-, 2-, 3- og 4-værelseslejligheder.

Vil du vide mere om Hotel Residence Porto Letizia?

Så kan du læse mere om hotellets faciliteter, anmeldelser, priser m.m. på vores side om hotellet her. Du er også meget velkommen til at ringe til os på telefon 33151313, hvis du har spørgsmål til en af vores eksperter, eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere