Bo med panoramisk havudsigt midt i historiske Sperlonga

Florenza Residence lejlighed
Bo med fantastisk udsigt til havet og bjergene og solnedgangen midt i Sperlonga by på Florenza Residence

Jeg kan ikke forestille mig en smukkere baggrund til et foreviget øjeblik end horisonten ud for Sperlonga; måske er det derfor, at man ofte finder et brudepar, der er i færd med at få lavet en billedserie i strandkanten neden for den gamle bydel.

Sandet er hvidt og fint, vandet blåt og lunt, solen hvidgul og varm: Brudeparret trisser rundt i vandkanten og bliver med tiden mere og mere modige i takt med bølgernes tagfat med slæbet på kjolen og buksekanten på gommens benklæder. Til sidst bliver de vist også lidt overmodige, for de bevæger sig helt ud i bølgerne for at skabe BRYLLUPSBILLEDET, der skal pryde alle familiemedlemmernes kommoder og køleskabe i al (deres) fremtid. Der står de med vand til livet og kjolens hvide blondestoffer, der flyder om dem som tangplanter, kysser og poserer. De er vist lige kommet fra kirken og har familien og vennerne ventende i festlokalerne!

Dette er den udsigt man kan nyde fra de utallige terrasser og vinduesfag i lejlighederne hos Florenza Residence. Dét og meget mere! Alle lejlighederne giver dig mulighed for at nyde havet, stranden og den nyere bydel, der ligger langs stranden neden for Sperlongas oprindelige centrum, som vi befinder os midt i.

Udsigt til solnedgang fra Florenza Residence
Udsigt til solnedgang fra Florenza Residence
Gyde i Sperlonga
En af de små gyder i byen Sperlonga, hvor Florenza Residence ligger
Lejlighed på Florenza Residence
En af lejlighederne på Florenza Residence
Stranden i Sperlonga
Der er ikke langt fra Florenza Residence til stranden i Sperlonga

Nogle af lejlighederne har store terrasser, andre små balkoner og enkelte blot en fransk altan eller et vue gennem et soveværelsesvindue til solnedgangen over byens røde tegltage og havets sitren efter en varm dag. Fælles for et ophold i en af Florenza Residence’s lejligheder er muligheden for at opleve dét Sperlonga, som visse brudepar foreviger med deres kærlighed til hinanden og deres fotosessions på stranden; det romantiske, billedskønne og autentiske Italien.

Vil du vide mere om Florenza Residence?

Så besøg vores side om ferieboligen her, hvor du bl.a. kan læse om dens faciliteter, priser og anmeldelser eller ring til os på 33151313.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere