Bo med panoramisk udsigt på Amalfikysten

Balkon på hotel Palazzo Vingius
Hvis du vælger at bo i et af værelserne 1 til 6 på hotel Palazzo Vingius, kan du sågar nyde udsigten fra din private balkon...

En af de mest sagnomspundne og smukkeste destinationer i Italien kan man vel sagtens kalde Amalfikysten, lige syd for Napoli. Og når man endelig har besluttet sig for, at turen denne gang skal gå netop herhen, står overvejelserne efterfølgende i kø. Hvilke er mine behov? Skal jeg bo i en by? På hotel eller i lejlighed? Skal jeg have en bil med? Hvad er mon smartest? Og bliver det mon meget dyrt? Der er heldigvis et ganske enkelt svar på alle dine overvejelser, nemlig hotel Palazzo Vingius i Minori!

Ankomsten og placeringen

Hvadenten du kommer i bil eller med offentlig transport, så kommer du nemt til Palazzo Vingius. Med bilen fra Napolis lufthavn er der ca. 70 km, som bør kunne tilbagelægges på en halvanden times tid. Fra Roms lufthavn kommer du på ca. 3,5 times kørsel til destinationen og kan parkere din bil på parkeringspladsen lige neden for hotellet.

Værelse på hotel Palazzo Vingius
Der er bogstavelig talt værelse med udsigt på hotel Palazzo Vingius – og en skøn en af slagsen…

Kommer du med offentlig transport, skal du fra Roms eller Napolis hovedbanegård med tog til Salerno og herfra nemt og bekvemt videre med Amalfikyst-bussen, der kører ud langs den smukke kyst flere gange i timen. Bussen gør holdt midt i byen, neden for hotellet. Men du kan også bede chaufføren om at sætte dig af bag hotellet, hvor kystvejen passerer, så du slipper for at slæbe kufferterne op af trappen til det lille hyggelige familiedrevne hotel med den fantastiske udsigt.

Dine fordele på rad og række

Bor du på Palazzo Vingius, er der ingen ende på dine fordele. Fra alle de pænt indrettede værelser kan du nyde udsigten over Minoris smukke kyststrækning, og vælger du at bo i et af værelserne 1 til 6, kan du sågar nyde udsigten fra din private balkon. Hotellet har en lille solterrasse med solsenge og jacuzzi, hvor du ikke får svært ved at forestille dig selv i en afslappende stund med en forfriskning i den ene hånd.

Minori bugt
Det tidlige aftenskær i bugten indbyder til en spadseretur langs byens strandpromenade eller måske et smut ud på den lange gangbro?

Værtskabet byder varmt velkommen og kender området ud og ind, så hent endelig et godt råd til udflugter eller spisemuligheder her. Neden for Palazzo Vingius venter dig Minoris charmerende centrum, der byder på god stemning, forskellige små-butikker, flere gode restauranter og ved den hyggelige strandpromenade et intet mindre end verdensberømt konditori, hvis utallige lækkerier er svære at modstå.

Byen har desuden en dejlig sandstrand, hvor du uden problemer kan få en dag eller to til at gå. Det er slet ikke til at forstå, at man kan bo så godt og med alle disse herligheder inden for kort gåafstand til så god en pris…

Hvem ville ikke vælge Vingius?

Palazzo Vingius egner sig egentlig til de fleste målgrupper, måske lige bortset fra folk, der er dårligt gående. For udsigten fra hotellet koster nemlig ca. 100 trappetrin! Rejser I som par eller som en hel familie findes der råd for det, da her også findes et værelse med plads til 4 personer.

Minori set fra oven
Hotellet og Minori by set fra oven

Har man ikke lyst til at prøve kræfter med Amalfikystens trafik, bor du perfekt her, for Amalfikyst-bussen, der nemt og bekvemt bringer dig rundt mellem kystens smukke perler, gør naturligvis holdt her i byen, så det er ganske oplagt at spare bil-lejen og parkeringsafgiften og bo her uden bil. Kommer du alligevel med bil, finder du for foden af Palazzo Vingius en stor offentlig parkering, der kan benyttes mod betaling.

Spørgsmål om hotel Palazzo Vingius?

Hvis du har spørgsmål om Palazzo Vingius, så ring til vores eksperter på 33151313 eller skriv til os her. Du kan også læse meget mere om hotellets faciliteter, værelser, anmeldelser og meget mere på vores side om hotel Palazzo Vingius. Her kan du også se priser på hotellet og reserve et ophold.

Hvis du er interesseret i at se alle vores rejser til Amalfikysten, herunder alle vores hoteller og ferielejligheder på Amalfikysten, bør du besøge denne side.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Mitzi

Bo på fint badehotel lige ud til Adriaterhavet

Der findes badehoteller, og så findes der badehoteller…Hotel Lungomare er uden sammenligning...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *