Bo på fint badehotel lige ud til Adriaterhavet

Suiten på Hotel Lungomare har havudsigt fra soveværelset...
Suiten på Hotel Lungomare har havudsigt fra soveværelset...

Der findes badehoteller, og så findes der badehoteller…Hotel Lungomare er uden sammenligning et af de badehoteller, som stikker ud i mængden takket være sin beliggenhed ved den kilometerlange Adriaterhavskyst. For hvem vil ikke gerne bo på et smukt indrettet hotel, der mere eller mindre ligger på (!) stranden og byder sig til med egen pool og i tilgift uden for en af de få pittoreske perler på kyststrækningen, der har et genuint centrum og et stemningsfuldt fiskerleje?

Med sin stilsikre indretning, venlige og somme tider endda skandinavisktalende personale i receptionen får du en professionel velkomst ved din ankomst til Hotel Lungomare. Hotellets udmærkede placering mod havet og den fine sandstrand medvirker til, at du bare får lyst til at slippe baggagen og kaste dig ud i det indbydende hav. Som om det ikke er nok, at du har stranden lige for fødderne, så har hotellet også sin egen pool, der er oplyst om aftenen, hvilket skaber en herlig, næsten romantisk stemning. Om Hotel Lungomare kan man både benytte ord som “Romantisk” og “Børnevenligt” i samme sætning, da hotellet både henvender sig lige så meget til de forelskede par, som til børnefamilien, hvor hovedformålet er sommer, sol og strand.

Kaster du blikket indenfor i receptionen, finder du en indbydende lounge foruden hotellets egen restaurant, der både er åben for morgenmads-, frokost- og middagsgæster. Værelserne er inddelt i forskellige kategorier, hvor den røde tråd er den flotte og moderne indretning. Faciliteter som aircondition, balkon, wi-fi internetforbindelse og sat-tv findes i samtlige kategorier, mens værelserne af bedste standard har rummelig terrasse.

Værelset Acqua på Hotel Lungomare
Værelset Acqua
Restaurant på hotel Lungomare
Hotellets egen restaurant er både åben for morgenmads-, frokost- og middagsgæster.
Swimmingpool på Hotel Lungomare
Swimmingpool på Hotel Lungomare
Spa og havudsigt på Hotel Lungomare
Spa og havudsigt på Hotel Lungomare

Hvad giver du dig til, når aftenen går på hæld eller du ønsker at tage en dag ud af strandkalenderen og bruge den på at udforske området? Hotellets styrke – ud over de allerede nævnte fortrin – er den nærliggende by Cesenatico, som ligger blot ca. 4 km derfra. Byen er en af de få perler ved Adriaterhavskysten, som er beboet af den gode stemning med et genuint centrum og en karakteristisk fiskerlejestemning. Byen har et fint udbud af spisesteder i forskellig prisklasse, barer og butikker. Af andre udflugtsmuligheder kan nævnes kulturbyen Ravenna (ca. 30 min.), der er med på UNESCO’s liste over verdens kulturarv, samt den velkendte badeby Rimini, der ligeledes har et indbydende historisk centrum bag kystlinjen, samt herlige sandstrande.

Udflugtsmulighederne er mange og der findes spændende oplevelser for ung som ældre. Til sidst, som en bonusinformation, kan jeg nævne, at hotellet ligger nemt tilgængeligt: Lufthavnen i Rimini ligger blot 24 km borte og den nærmeste togstation for gæster, der ankommer uden bil, er Gatteo a Mare, blot 600 meter fra hotellet.

Vil du vide mere om hotel Lungomare?

Så besøg vores side om hotellet her, hvor du kan læse om hotellets faciliteter, priser, anmeldelser og meget mere. Hvis du har spørgsmål om hotellet, er du velkommen til at ringe til os på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere