Bo på hotellet med Italiens (måske) bedste udsigt

Udsigten fra hotel Eremo Gaudio
Udsigten fra hotel Eremo Gaudio er bjergtagende

Hvis du går rundt med en drøm om at holde ferie i en charmerende italiensk landsby med panoramisk udsigt uden at vælte budgettet, så er dette lige noget for dig!

Hotel Eremo Gaudio på Comosøens østlige bred ligger i udkanten af den stemningsfulde charmeby Varenna og venter på at imødekomme alle de mest efterspurgte feriekrav som f.eks.:

UDSIGT: Et svimlende og fortryllende udsyn til sejlbåde og minifærger på Comosøens tre grene, mange små karakterfulde landsbyer langs søbredden og en bjergtagende bjergprofil i baggrunden. Denne udsigt kan nemt kandidere til Italiens smukkeste.

Restauranten på hotel Eremo Gaudio ved Comosøen
Den fantastiske udsigt kan også nydes fra hotellets restaurant

NEM TRANSPORT: Selvom hotellet tilbyder gratis parkering, er en bil absolut ikke nødvendig. Hyggelige Varenna by ligger blot en slentretur væk. Fra togstationen (kan nås til fods) afgår der direkte tog til Milano hver anden time og turen tager blot ca. en time. For at komme til Comosøens vestre bred eller pynten mod syd, hvor Bellagio ligger, afgår der hyppigt både fra det lille færgeleje nede i byen.

EVENTYR: Hotellet adskiller sig fra mange andre hoteller ved at være todelt. For at komme fra den nedre til den øvre del skal man med en udendørs glaselevator med panoramisk udsigt – en oplevelse, som absolut beriger opholdet. Fra hotellet udspringer der også en række vandrestier, som fører rundt i de naturskønne områder og leder vejen forbi middelalderslotte og botaniske haver.

Hotel Eremo Gaudios facade
Den smukke røde facade på hotel Eremo Gaudio gør det let at genkende det selv ude fra Comosøens midte

STEMNINGSFULD BY: Varenna ligger blot ca. 700 m fra hotellet. Her tegner der sig et billede af den italienske feriedrøm med smalle gyder i en harmonisk gammel bydel, konstante kig til vandet og hyggelige spisesteder.

FERIEBUDGET: Endnu en styrke ved Hotel Eremo Gaudio er, at værelsespriserne ikke sprænger feriebudgettet og der er således tale om et hotel, hvor man får valuta for pengene.

Har du fået lyst til at booke hotel Eremo Gaudio?

Så kan du læse meget mere om priser, ledige datoer, faciliteter, anmeldelser og se mange flere billeder her. Hvis du har spørgsmål vedrørende hotellet, kan du ringe til os på 33151313 eller sende os en forespørgsel her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere