Bo ved én af Gardasøens naturskønne og fredfyldte overraskelser

Ferielejlighederne Ca´ Vettor tæt på byen Bardolino
Ferielejlighederne Ca´ Vettor tæt på byen Bardolino

Mange tror fejlagtigt, at Gardasøen er lig med masseturisme, dansktalende service og kedelig kogekunst. Ja, – det er sandt, at området blev udviklet som chartermål for danskerne allerede i 60’erne. Og jo – det er rigtigt, at de skandinaviske gloser stadig runger i gaderne i nogle af de mere kendte byer hernede. Og ja, – det er heller ikke helt forkert, at du sagtens kan risikere at sætte tænderne i en kedelig pizza. Men Gardasøen har så meget andet at byde på og det er Ca’ Vettor i høj grad et udtrykkeligt bevis på.

Har du lyst til at opleve en af Gardasøens naturskønne og fredfyldte overraskelser, kan du roligt køre i retning af den sydøstlige del – nærmere betegnet mod Affi, der befinder sig 3 km oppe over søen og det hyggelige byliv i Bardolino.

Ca´ Vettor ferielejligheder - huset
Der hviler en stor ro omkring Ca´ Vettor…

Her midt i de vinmarker, der strækker sig til nabodistriktet Valpolicella, og som lægger druer til flere kendte rødvine af den lette slags, ligger Ca’ Vettor som en gylden plet i alt det grønne. Heroppe er det ikke turistmængderne, der præger landskabet, og uanset hvor du lader blikket hvile, er her smukt, smukt og atter smukt. Poolen tiltrækker ikke kun børn og vandhunde men også de vinglade, for her kan du næsten nå stokkenes druer fra kanten af bassinet! Den store have er en naturskøn tumleplads for alle aldre, de 5 lejligheder og 8 dobbeltværelser oser af hygge og omhu, og så er her samtidig så kort afstand til spisesteder, søkig og byliv.

I Affi og omegn findes de lokale restauranter, der serverer god italiensk mad på deres modersmål, og som ikke har tillært sig de skandinaviske gloser for at smigre sit publikum.

Havnen i Bardolino
Bardolino – her dens havn – ligger kun ca. 3 kilometer fra ferielejlighederne…

Får du lyst til at besøge en vingård og måske også smage på de lokale dråber, kan du altid spørge ejeren af Ca’ Vettor til råds. Andrea, som han hedder, har nemlig et rigtig godt kendskab til sit nærområde og Gardasøens øvrige fristelser.

Sidst men ikke mindst vil familiens mindre medlemmer sikkert juble over, at Ca’ Vettor kun befinder sig omkring 19 km fra forlystelsesparken Gardaland, hvor der bydes på underholdning af den helt store turist-massive slags. For ingen er vel i tvivl om, at børn er ret ligeglade med, om det vrimler med skandinavisktalende feriegæster og kedelig kogekunst, hvis bare rutsjebaner, minitog og delfinbassiner er inden for rækkevidde.

Når familiens forskellige feriebehov står i kø, er det altid befriende at kunne få både og – for hvorfor nøjes med enten eller, når du kan bo på Ca’ Vettor?

Pool-området på Ca´ Vettor
Pool-området på Ca´ Vettor

Vil du vide mere om ferielejlighederne Ca’ Vettor?

Så tag et kig ind på vores side om ferielejlighederne, hvor du blandt andet kan læse om stedets faciliteter, priser og anmeldelser. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33151313, hvis du har spørgsmål om Ca’ Vettor, eller skrive til os her.

Hvis du ønsker at se alle vores hoteller og ferielejligheder ved Gardasøen, bør du besøge denne side, hvor du også kan læse om fly til Gardasøen.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere