Den italienske kunstnerinde Maria Teresa byder dig velkommen i sit hjem

B&B Arte e Natura
Arte e Natura er en B&B i sin oprindelige form, hvor du bor hos de lokale i privat hjem, langt fra hotellernes upersonlighed.

Vores gæster tager som regel ikke fejl. Og på B&B Arte e Natura er der blandt gæsterne bred enighed om, at værtskabet er i top, morgenmaden overdådig og det omgivende landskab meget indbydende.

Escapeaway’s besøgende på stedet har blandt andet skrevet følgende om B&B Arte e Natura:

Om værtskabet og morgenmaden

“Vi havde en dejlig tur og er meget tilfredse med alt! Det var et dejligt område og Maria Teresa var en virkelig god vært for os. Vi skulle meget tidligt op og af sted den sidste morgen og havde sagt, at vi bare ville tage af sted uden morgenmad, så hun ikke skulle op kl. 6, men alligevel stod der et lækkert morgenbord klar til os. Meget sødt af hende.”

“Værtinden er meget flink og hjælpsom med forslag og oplysninger og morgenmaden er overdådig.”

“Vi ankom til Negrar den 24/6. til vores bed and breakfast og blev modtaget med åbne arme. Det viste sig at være en rigtig god oplevelse. Maria Teresa var nærmest som en mor for os. Alt var rent og pænt.”

“Morgenmaden super, nærmest overdådig, meget mere end vi kunne sætte til livs, varieret og med masser af frugt, som vi sætter meget pris på.”

“Maria Teresa var meget omsorgsfuld.”

Om udsigten og nærområdet

“Udsigten er flot fra haven og bagved gik vi nogle rigtig flotte ture op i vinmarkerne, bjergene og skoven. Negrar er jo nærmest centrum i Valpolicella-vinområdet, så vi smagte en del Amarone-vin i de talrige “cantine”. Lige noget for os.”

B&B Arte e Natura
Dobbeltværelset “Rosa” med eget badeværelse på værelset
B&B Arte e Natura
Fra B&B Arte e Natura er der en fin landskabsudsigt og kig ned til Negrar, som ligger ca. 1 km væk
B&B Arte e Natura
Værtinden og kunstneren Maria Teresa forstår at forkæle sine gæster og disker op med portionsanrettet morgenmad ud over det sædvanlige

“Oven i købet en fantastisk udsigt ud over landskabet fra terrassen.”

“Vi besøgte nogle vingårde i området og fik masser af gode oplevelser. Vi var ligeledes i et par af naturområderne på anbefaling af vores værtinde. Pragtfuld natur og skønne vandringer.”

Vores gæster har talt

Vores gæster har talt: B&B Arte e Natura er et sted, hvor du føler dig velkommen, begynder dagen næringsrigt, har gode muligheder for udflugter og vingårdsbesøg og det hele er tilmed til spotpris.

Vil du vide mere om B&B Arte e Natura?

Så besøg vores side om stedet her, hvor du kan læse om stedets faciliteter, priser og anmeldelser m.m. eller ring til én af vores eksperter på 33151313.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere