Den perfekte feriebolig for børnefamilier i Apulien

Svømmebassinerne på Residence Paradise i Apulien
Svømmebassinerne på Residence Paradise er guf for både store og små...

Måske skal vi bare indrømme det: Feriebudgettet har også en hel del at sige. Det er fint at ønske sig udsigter, standarder og guldrandede faciliteter – men i sidste ende så skal budgettet altså også hænge sammen. Og det gør det i allerhøjeste grad på Residence Paradise på Gargano-halvøen i regionen Apulien … måske mere end noget andet sted i Italien.

På Residence Paradise handler det ikke om, at det skal være så billigt som muligt – det handler om, at gæsterne skal få valuta for pengene. Få en følelse af, at du får mere end, hvad du har betalt for. Det er da et godt udgangspunkt for en vellykket ferie – hvis altså du gerne vil prioritere at bruge feriebudgettet på andre ting og sager som fx is og gøgl – eller at tage familien med ud og spise.

Residence Paradise i Apulien
Palmer og lejligheder bygget i skønne terrasser er med til at gøre Residence Paradise til en lille oase…

Og hvorfor er det så lige, at vi taler så varmt for Residence Paradise? Det er ganske enkelt det perfekte sted for jer børnefamilier, som vil opleve det eksotiske Apulien. Alle ferielejlighederne har egen terrasse – og midt i olivenlunden ligger både pool, børnepool og andre børnevenlige aktiviteter og venter på vandhundene. Og kan I ikke få vand nok, så ligger den smukke sandstrand i Peschici blot 2 km væk – og stedet tilbyder tilmed gratis shuttlebus ned til stranden, så I ikke skal belemres med at finde parkeringspladser.

Af andre praktiske fordele er der fx fri ankomst i hele juli måned og 7. dag er gratis, når du betaler for 6 overnatninger.

Ønsker du at vide mere om Residence Paradise?

Du kan læse mere om Residence Paradise og blandt andet se informationer om faciliteter, priser, lejligheder, anmeldelser, kort over området og flere billeder her.

Hvis du har spørgsmål om hotel Residence Paradise, så kan du ringe til én af vores eksperter på 33151313 eller skrive en forespørgsel til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere