Det evige feriekompromis: Nu er det løst!

Residence Oasi del Viandante
Residence Oasi del Viandante er det perfekte ferie-kompromis

Som børnefamilie kender du sikkert dilemmaet med at vælge et feriested, som tilfredsstiller mest enten de voksne eller børnene? De voksne ønsker som regel noget charmerende og fredeligt i et skønt område med gode udflugtsmuligheder og spisesteder – mens børnene ofte er glade, bare der er en pool og måske nogle legekammerater på stedet.

Giv dig selv og dine børn en god ferie

Residence Oasi del Viandante ved Comosøen er et rigtig godt bud på et feriekompromis. Her har du løsningen på dilemmaet: Dine børn vil elske den store pool og den separate børnepool ved siden af. Her er der masser af plads at boltre sig på. Og forældrene vil sætte pris på restauranten på stedet, så I kan spise ude, uden at skulle starte bilen.

Beliggenheden er god
Beliggenheden er god.
Fra Residence Oasi del Viandantes terrasse er der en storslået udsigt ud over søen
Fra Residence Oasi del Viandantes terrasse er der en storslået udsigt ud over søen.
En af Residence Oasi del Viandantes lejligheder set indefra
En af Residence Oasi del Viandantes lejligheder set indefra.

I højsæsonen kan du nyde dagens alle tre måltider i restauranten – eller selv tilberede dem i din ferielejlighed, hvor der er et køkkenhjørne. Om man er barn eller voksen, så vil hele familien sætte pris på den private balkon eller terrasse til lejlighederne. Her kan I være familie sammen og nyde udsigten.

Comosøen fra sin allerbedste side

Du kan gå ned til centrum af den lille by Dervio, hvor du både finder en bager, et supermarked og færgelejet, som forbinder Dervio med resten af Comosøen. Der er også togstation i gåafstand fra Residence Oasi del Viandante – hvilket betyder, at du rent faktisk kan holde ferie her uden bil.

Du kan flyve til en af Milanos tre lufthavne og toget hertil. Så du kommer nemt til og fra – og på alverdens udflugter. Hvis du alligevel er i bil, så åbner der sig en helt verden af muligheder for at udforske denne naturskønne del af Italien: Besøg fx middelalderbyen Chiavenna eller vindistriktet i Valtellina-dalen.

Kan det næsten blive bedre?

Ja – det kan det. Residence Oasi del Viandante tilbyder tilmed fri ankomstdag i hele sæsonen. Det er ret usædvanligt og gør planlægningen noget nemmere, så du ikke behøver at sidde i kø på motorvejen om lørdagen sammen med alle de andre feriegæster – eller du har friheden til at finde flybilletter på billigere rejsedage end lørdag.

Vil du vide mere om Residence Oasi del Viandante ved Comosøen?

Så besøg vores side om feriestedet her, hvor du kan se priser, faciliteter, kort og meget mere. Du kan også ringe til os og tale med Allan om stedet på 33151313 eller sende en forespørgsel til os her.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere