Det ukendte Venedig

Venedig y night
Venedig gemmer på en afslappende og luftig hemmelighed ikke så langt fra Canal Grande og byens centrum,...

Lido di Venezia er en ukendt ø for de fleste, men ikke desto mindre er den nærmeste nabo til Venedig, og et oplagt feriested for de som gerne vil kombinere en storbyferie med en badeferie, eller blot ønsker fred og ro.

Kun 10 minutters sejlads fra Markuspladsen

Alle kender Venedig, – men de færreste kender Lido di Venezia, en ca. 12 km lang og 500 m bred ø, som ligger blot 10 minutters sejlads fra Markuspladsen, og som adskiller lagunen fra havet.

Lido di Venezia
Lido di Venezia. Foto: Dage – Looking For EuropeCC BY 2.0

Når man nævner Vendigs Lido, tror de fleste, at man mener Lido di Jesolo, men det er to vidt forskellige verdener der tales om. Lido di Venezia minder om Venedig med små kanaler og gamle smukke villaer. Forskellen er blot, at villaerne på øen er omgivet af grønne haver, lige som der blot er få meter til en de lange sandstrande og havet, – og ikke mindst, at man her kan medbringe sin bil.

Se vores ferieboliger og hoteller i Lido di Venezia her

Stille brise

Lido di Venezia har været venezianernes foretrukne og meget eksklusive sommeropholdssted i generationer, og er det stadig. Luften på Lidoen er væsentlig bedre end i centrum, da der næsten altid blæser en stille brise, samtidig med at der er rigtig god plads og meget få turister. Derfor er Lido di Venezia et oplagt udgangspunkt for en uforglemmelig ferie i Venedig.

Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere