Din feriedelikatesse på Den Italienske Riviera

Relais del Maro i Ligurien
Som gæst er du omgivet af skønhed og ro på Relais del Maro

Hver dag bliver du stillet over for en masse valg og fravalg. Men hvorfor egentlig fravælge, når du kan få hele pakken? Vi er mange, der higer efter det ægte og helt uspolerede Italien. Vi vil have en hjertevarm modtagelse og masser af lokalkolorit – og gerne pakket ind i god standard og faciliteter, der kan forsøde ferien.

Værtinden Elena på Relais del Maro på Den Italienske Riviera har i mange år løbet sine turistfaglige horn af sig i flere dele af verden for nu at være vendt tilbage til sine rødder og forstå deres sande værdi. Det har resulteret i et ligurisk paradis, hvor du kommer helt ind under huden på lokalsamfundet i landsbyen Borgomaro – og du får også både aircondition og pool.

Swimmingpoolen på Relais del Maro i Ligurien
Udsigten fra swimmingpoolen på Relais del Maro

Bid dig fast i økologiske lækkerbiskener

Og forkælelsen stopper skam ikke her. Næh nej. Hvis du render rundt med en nysgerrig gane og har næse for delikatesser, så vil både morgenmåltidet og kaffehjørnet om eftermiddagen være en åbenbaring.

En sand fest af hjemmelavet brød, marmelade, tærter og andet mundvandsdryppende bagværk samt udefrakommende egnsprodukter – og familien går som noget naturligt meget op i økologi, bæredygtighed og nærhedsprincippet.

Gør dig selv den tjeneste at aflægge Relais del Maro et besøg. Stedet som utvivlsomt burde optages på listen over 10 hoteller, som du absolut ikke bør gå glip af. Og naturligvis skal jeg også selv tilbage til underskønne Elena og Relais del Maro.

Spørgsmål om Relais del Maro?

Hvis du har spørgsmål om Relais del Maro og f.eks. vil have informationer om priser, forhåndsreservation, ledige datoer og faciliteter, kan du skrive til os her eller ringe til os på 33151313.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere