Lille familiedrevet Bed & Breakfast i Sorrento med passion for lokal gastronomi

Hotel Villa Pane
Hotel Villa Pane Country House

Hotel Villa Pane Country House, beliggende i Sorrento i den sydlige Campania-region, er ideel, hvis du elsker god mad og lange, smukke gåture. Hotellet er omgivet af flotte roser, appelsin- og citronlund og et grønt, skyggefuldt landskab.

Villaen blev bygget i 1969 og hotellet er et rigtigt familie-foretagende, som i dag forvaltes af Luigi og Anna Maria Pane sammen med deres sønner Gianluigi og Tonino.

Morgenbuffeten på Hotel Villa Pane Country House
Morgenbuffeten på Hotel Villa Pane Country House
Et af værelserne på Hotel Villa Pane Country House
Et af værelserne på Hotel Villa Pane Country House

Hvis vejret er til det, har du mulighed for at spise i det fri på terrassen foran villaen; morgenmaden er lavet af familien selv og består af gode lokale råvarer, undertiden fra egen have. Familien laver blandt andet deres egne likører, olivenolie, marmelader m.m., og værtinden Anna Maria afholder regelmæssigt madlavningskurser. Frokost og middag serveres kun på forespørgsel, så hvis du vil prøve den gode hjemmelavede mad på Villa Pane er det en god idé at bestille bord i god tid.

Værelserne er alle forskellige, men de er alle udstyret med aircondition, satellit-tv, Wi-Fi, værdiboks, telefon, elkedel, minikøleskab, badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Læs mere om Hotel Villa Pane Country House her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere