Familievenligt og historiefortællende hotel i Sydtyrol

Relais Villa Madruzzo
Villa Madruzzo er en flot velholdt villa fra 1432 i grønne omgivelser uden for seværdige Trento.

Hvorfor skal rejsen til og fra feriestedet i Italien være præget af halvbeskidte og sjælsforladte motorvejshoteller, når skønne Hotel Villa Madruzzo i Norditalien blot ligger få km fra motorvejen i udkanten af den seværdige historiske by Trento?

Fik du ikke forudbestilt overnatning, så du kunne få et behageligt pitstop på vej til Toscana og Midtitalien, og er du træt af tarvelige og tilfældige overnatningssteder? Så husk dette sted til næste gang: Den velbevarede historiske by Trento ligger i det nordlige Italien langs med motorvejen (når man kommer fra Brennerpasset) og er et helt naturligt sted at overnatte, inden den sidste vej tilbagelægges dagen efter. Så ankommer du udhvilet til den endelige destination. Trento byder på en ekstra ferieoplevelse og må betegnes som ren merværdi, hvad enten du overnatter her før eller efter hovedferien i det skønne, bølgende, norditalienske landskab. Området kan med sine bjergrige landskaber, søer, borge og korte afstand til Gardasøen sagtens bære en hel ferie i sig selv.

Relais Villa Madruzzo
Restauranten på Relais Villa Madruzzo
Relais Villa Madruzzo
Relais Villa Madruzzo med sit skønne, bølgende, norditalienske landskab. Området kan med sine bjergrige landskaber, søer, borge og korte afstand til Gardasøen sagtens bære en hel ferie i sig selv.
Relais Villa Madruzzo
Den rige morgenmadsbuffet på Relais Villa Madruzzo
Springvand på Relais Villa Madruzzo
Idyllisk springvandsstemning på Relais Villa Madruzzo

I udkanten af Trentos centrum (ca. 3 km) ligger Hotel Villa Madruzzo i rolige omgivelser med gode parkeringsforhold. Forholdet mellem pris og kvalitet er særdeles godt, og hotellet er velegnet til familier, da de har firesengsværelser. Hvis du vælger hotellet som overnatning på rejsen og har du tid, så bør du overveje at blive der i to nætter for at kunne nyde stedets dejlige have, Trentos imponerende gamle bykerne og områdets andre seværdigheder. Hotellet er smagfuldt indrettet med kærlig hånd, og udendørs er der både springvand og en skøn park til at fryde øjet.

Vil du vide mere om hotel Relais Villa Madruzzo?

Så besøg vores side om hotellet her, hvor du kan læse om stedets faciliteter, priser, anmeldelser og meget mere. Du er også velkommen til at ringe til os på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Allan

Besøg Bard: Aostadalens gådefulde tidslomme

Besøg tidslommen Bard og oplev et Italien, som du slet ikke troede...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *