Fantastisk udsigt, stor ro og perfekt beliggenhed i Recanati

Udsigt fra Gallery Hotel Recanati
Udsigten fra Gallery Hotel Recanati til det omgivende grønne landskab og byen Recanati er fantastisk

Når rejsen skal planlægges og hotellet skal bestilles, så er afkrydsningsmulighederne ofte uendelige. Du kan tilvælge restaurant, aircondition, afstand til nærmeste lufthavn eller antal tildelte hotelstjerner, men du kan som regel ikke søge efter den rette stemning.

God stemning i byen Recanati

Gode stemninger er nu engang meget individuelle. Nogle vil have det livligt og festligt – andre stilfærdigt og gribende. Gallery Hotel Recanati placerer sig lige midt imellem disse to. Hotellet ligger nemlig lige midt i den meget smukke Recanati på en bakketop blandt olivenlunde, vinmarker og andre grønne herligheder. Byen er velforsynet med alskens restauranter og butikker, men der hersker stadig en dejlig ro over byen, som i sommermånederne dog tager rigt initiativ til hyggelige byfester og andre lokale events. Jo, kulturen prioriteres højt, hvilket også ses i alle de kulturpersonligheder, som byen har opfostret, bl.a. digteren Giacomo Leopardi og operasangeren Beniamino Gigli.

Fuldmåne over Recanati og Gallery Hotel Recanati
Der er stor ro og skønhed i Recanati, især når månen står over byen og hotellet…

Panorama-udsigt og perfekt beliggenhed

Hotellet har den perfekte beliggenhed midt i byen. Træder man ud til den ene side, så står man i de historiske gader fra 1100-tallet – mens blikket til den anden side møder en panoramaudsigt ud over landskabet og selve byen, som du kan se, fordi den er boomerangformet. Måske er det netop grunden til, at gæsterne hjertens gerne vender tilbage igen og igen og igen(!). Hotellets gode stemning kommer ikke kun fra den stilfulde indretning med design-ikoner og nøje udvalgte antikviteter, den kommer også fra den velassorterede morgenmadsbuffet, den panoramiske fællesterrasse og fra hotelbaren Café Opera, hvor der om sommeren arrangeres hyggelige jazz-aftener. Besøg selv Gallery Hotel Recanati og tag del i stemningen og vær selv med til at sætte dit præg på den.

Værelse på Gallery Hotel Recanati
Et af værelserne på Gallery Hotel Recanati

Vil du vide mere om Gallery Hotel Recanati?

Hvis du vil vide mere om Gallery Hotel Recanati, kan du se hotellets billeder, priser, faciliteter m.m. her. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33151313, hvis du har spørgsmål om hotellet, eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere