Ferie for hele familien med Liguriens største poolområde

Residence Loano 2
Residence Loano 2 har regionens største poolområde i kort gåafstand fra samtlige ferieenheder

Jeg var meget begejstret efter mit besøg på Loano 2, fordi de var søde, professionelle og indlogeringen var upåklagelig. Loano 2 er et stort sted med i alt 360 ferieenheder fordelt på en Residence-del med et-, to- og treværelses lejligheder og en hoteldel med værelser i forskellige kategorier. Og har jeg nævnt Liguriens største poolområde?

Du skal kigge efter Hotel Loano 2 eller Residence Loano 2, hvis du allerede er fristet. Mangler du lidt flere input, før du er overbevist om, at dette er et oplagt feriested for netop dig og dine venner eller din familie, så læs med her.

Høj service

Som sagt besidder man en høj grad af professionalisme på Loano 2 – det betyder, at der er rammer for receptionisternes beklædning og hvorledes gæsterne bør modtages og naturligvis, at et smil gør en forskel sammen med årvågenhed over for gæsterne. Man fornemmer, at ledelsen på stedet oplærer deres personale i modtagelse og service, således at man sikrer alle gæster det optimale udbytte af et ophold på stedet. Således har man også sørget for at have en reception, der råder over flere sprogfærdigheder, så flest muligt vil kunne blive forstået. Og det lykkes dem! I hvert fald så vidt jeg kunne se og selv fik at føle. Og ikke mindst derfor kan jeg varmt anbefale Loano 2, da service gør en forskel, også før man overhovedet har fået anvist sit værelse eller lejlighed.

Restauranten på Residence Loano 2
Klar til morgenmad på Residence Loano 2

Standard eller luksus

Loano 2 kan tilbyde indlogering næsten helt efter kundernes ønsker, da man råder over alt fra små etværelseslejligheder med mulighed for flere opredninger til superiorværelser med to rum en suite og stor balkon, der lige pimpes med lidt ekstra udstyr og gratis ydelser og således sælges under kategorien Comfort (har det din interesse, så spørg efter det, da vi ikke fast har priserne på programmet). Du kan med andre ord i bedste fald finde den løsning, der passer bedst til netop dit feriebudget og dine ønsker til komfort, hvilket også gør Loano 2 højst anbefalelsesværdigt.

Børnevenligt

Loano 2 ser sig selv som et oplagt familieferiecenter, beliggende blot 1,3 km fra havet uden for en af Blomsterrivieraens mange badebyer, Loano. Og derfor har man også satset stort på at imødekomme børnefamiliernes ønsker og behov for underholdning under en kortere eller længere ferie under sydens sol. Der er således, foruden Liguriens største poolområde med børnepool, opført tennisbane, fodboldbaner, bocciabane, bordtennisborde og legeplads til de mindste, ligesom her er cykler til fri afbenyttelse, stor restaurant, pizzeria, bar og slush-ice og andre farverige fristelser for børnene, snackbar og minimarked samt vaskeri. Og der kan desuden forudbestilles højstol og barneseng til de mindste (mod betaling). Der er med andre ord taget højde for børn i alle aldre og med de store græsarealer og stisystemer, der forbinder de mange bygninger på ejendommen, kan børn frit og sikkert rende rundt på præmisserne. Det, synes jeg, gør Loano 2 meget anbefalelsesværdigt for børnefamilierne.

Poolområdet på Residence Loano 2
Poolområdet på Residence Loano 2

Badeferie og badeland

På Loano 2 får du rigtig meget badeferie for pengene, for der er blot 1,3 km ned til havet, og så har de regionens største poolområde i kort gåafstand fra samtlige ferieenheder. Poolområdet, der er afgrænset og indhegnet, består af en olympisk pool, måler 25×10 m med en dybde, der går fra 1,40-2,60 m dernæst er der en overdækket og opvarmet pool, der måler 19×10 m med en dybde på 1,50 m. Så er der børnepoolen, der måler 12×15 m og som kun er ca. 40 cm dyb. Omkring det hele flyder “søen”, der måler ca. 21×12 m og holder en konstant dybde på 1 m. Til slut kan du benytte dig af en mindre jaccuzzi på 3,40 x 4 m med en dybde på 95 cm. Og så er der de 2 km strand nedenfor i byen, der består af sand og grus og meget rent vand omgivet af et mildt klima. Alt det vand til sammen, gør Loano 2 endnu mere anbefalelsesværdig.

Vil du vide mere om Residence Loano 2?

Du kan læse mere om Residence Loano 2´s faciliteter, lejligheder, priser, anmeldelser m.m. på vores side om stedet her. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.

 

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Allan

Tag familien med til Toscanas hjerte

Vil du have det hele? Så får du det her! På vingården...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *