Førsteklasses værtskab på ægte agriturismo i Toscana

Podere il Poggiolo
Værtsparret på Podere il Poggiolo, Serena og Alessandro, gør alt for, at du skal få en god ferie

Kender du glæden ved overraskelsen i mødet med det kendte? Har du prøvet at læse en bog eller se en film for hvem ved hvilken gang og opdage noget, du aldrig før har lagt mærke til? I så fald vil du kunne forstå den begejstring, jeg følte ved at komme til Podere il Poggiolo efter i løbet af de sidste årtier at have kørt titusinder af kilometer og tilsammen have opholdt mig adskillige år i Toscana.

Poolområde på Agriturismo Podere il Poggiolo
Poolområdet på Agriturismo Podere il Poggiolo ligger i smukke omgivelser

Passion og skønhed

Hvis ikke det var, fordi værtsparret Serena og Alessandro var så sympatiske mennesker, at man under dem det godt, ville man meget let blive misundelig over deres tilværelse. For hvor mange har et arbejde, der også er deres passion, hvor mange bor så pragtfuldt smukt (både inden og uden døre), og hvor mange lever så sundt uden på nogen måde at spare på mad eller vin? Podere il Poggiolo ligger fredfyldt tre kilometer uden for den maleriske lille vinby Rùfina, hvorfra du med fordel kan tage toget til Firenze, og hvor du finder mange spisesteder og gode butikker.

Landskabet omkring Podere il Poggiolo
Landskabet omkring Podere il Poggiolo er i sig selv turen værd

Drømmen om Toscana

Men ligegyldigt hvor interessante udflugts- og indkøbsmulighederne er, gætter vi nu på, at gæsterne på denne gård ofte vil vælge at spise i dens restaurant og tilbringe deres dage med at nyde udsigten, afsvale sig i svømmebassinet eller gå en tur over for at tale med naboerne (altså grisene), der bor et par minutters gang væk.

Podere il Poggiolo er i sandhed drømmen om Toscana. Vi må vi finde os i kun at udleve den i ferien, men vi bliver ved med at drømme os tilbage.

Mad og vin på Agriturismo Podere il Poggiolo
Maden på Podere il Poggiolo skaber ofte begejstring blandt stedets gæster…

Vil du vide mere om Agriturismo Podere il Poggiolo?

Hvis du vil vide mere om Agriturismo Podere il Poggiolo, så kan du læse meget mere om stedets faciliteter, lejligheder, anmeldelser, udflugtsmuligheder og priser på vores side om agriturismo´et her. Hvis du har spørgsmål om stedet, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 33151313 eller skrive til os her.

Hvis du gerne vil vide noget generelt om agriturismo, vingårdsferie og ferie på landet i Italien, kan du læse mere om det her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Lino

Italiensk designertøj for en slik

Kunne du også godt tænke dig at gå iklædt catwalkens store navne,...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *