Gå på kulinarisk opdagelse i Rom med Per Pallesen

Artiskokker fra Trastevere-kvarteret i Rom. Trastevere-kvarteret er udgangspunkt for Per Pallesens kulinariske opdagelsesrejse i Rom

Per Pallesen udgav i 2010 sin egen personlige guide til gode restaurantoplevelser i Roms sidegader – og gør du brug af den, er du helt sikker på at få mindet om en ægte romersk middag med hjem fra ferien. Per Pallesen har nemlig indsamlet alle de gode fif under opholdene i sin lejlighed i Trastevere – kendt som det mest folkelige kvarter i Rom.

Per Pallesen siger: “Atmosfæren i Rom – la bella Roma – er ubeskrivelig. Og så er alt i gåafstand. Jeg plejer at kalde Rom for verdens største landsby. Selvfølgelig også den historie, byen har. Man vandrer jo hele tiden rundt i fortiden. Og romerne er et herligt folkefærd!”


Hør Per Pallesen tale om sin bog “Spis i Roms sidegader” og sin passion for Rom her

Skulle du have fået blod på tanden til at opleve – eller genopleve – Rom, har In-Italia mange forskellige muligheder for indkvartering, både i lejlighed, på B&B og på hotel. Vælger du at bo i egen lejlighed, kan du gøre Per Pallesen kunsten efter og købe ind til dine egne kulinariske eksperimenter med de lækre lokale råvarer de aftener, hvor du ikke har behov for at gå på restaurant.

Tags from the story
Written By
More from Lino

Lucca er helt sin egen

Lucca er ikke værre eller bedre end byer som Siena, Pistoia, Arezzo...
Read More

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *