Halv pris i Amalfikystens baghave

Hotel Scapolatiello - pool
Poolområdet og den fantastiske udsigt på Hotel Scapolatiello

Amalfikysten går for at være en af de smukkeste kyststrækninger i hele verden, og med rette. Måske hører du til en af dem, der længe har haft en drøm om at holde sommerferie på et godt hotel midt i de billedskønne omgivelser. Det er ikke utænkeligt, at du alligevel er endt med noget helt andet, for priserne i højsæsonen harmonerer med efterspørgslen, så det kræver et forholdsvis dybt greb i lommen at feriere på disse kanter. Men du skal ikke fortvivle, for der heldigvis råd for det meste, selv en begrænset økonomi.

Kun 6 km fra Amalfikysten midt i de smukke grønne bjerge, ligger der nemlig et 4-stjernet hotel, som hedder Villa Scapolatiello. Det er placeret midt i en lille hyggelig middelalderlandsby, så her får du mulighed for at opleve det ægte og uforfalskede Italien, som så mange er på udkig efter. Samtidig kan du bo på et godt hotel, som oven i købet har både swimmingpool med udsigt over bjergene, en stor parklignende have og en god restaurant, hvor du kan nyde de lokale specialiteter, når ikke du sidder på torvet og drikker kaffe med byens gamle mænd.

Hotel Scapolatiello er smukt placeret mellem grønne bjerge
Hotel Scapolatiello er smukt placeret mellem grønne bjerge
Hotel Scapolatiello - terrassen
Udsigten fra terrassen er fantastisk – og de klassiske liggestole gør ikke oplevelsen mindre
Ét af de smukke værelser på Hotel Scapolatiello
Ét af de smukke værelser på Hotel Scapolatiello
Hotel Scapolatiello
Hotel Scapolatiellos pool-område taler næsten for sig selv…

Hvad mere kan du næsten forlange, – jo der var jo lige det med prisen, og det er her, det bliver rigtig interessant. For er du ude i god tid, kan du nemlig bo på hotellet en hel uge i juli måned til en fantasipris på kun ca. 2.500,- pr. person, og kan du rejse i ydersæsonen, kan du komme væsentligt længere ned. Hvad siger du så?

Udgangspunktet er helt perfekt til at udforske Amalfikysten, for som sagt er der kun 6 km til byen Vietri sul Mare, og så ligger hele Amalfikysten for dine fødder. Men Hotel Scapolatiello er også det perfekte valg, hvis du vil opleve byerne Salerno, Sorrento og Napoli, som alle har rigtig meget at byde på, – ja i Napoli er der seværdigheder nok til en hel rejse i sig selv. De gamle romerske ruinbyer Pompeji og Herculanum, som tiltrækker turister fra hele verden, ligger kun ca. ½ times kørsel fra Villa Scapolatiello, men du må heller ikke gå glip af vulkanen Vesuv og de imponerende græske templer i Pæstum. Naturreservatet Cilento ligger også i nærheden, og er absolut et besøg værd, både hvis du vil vandre eller evt. dykke. Holder du af god vin, er der heller ikke langt til det skønne og stort set ukendte vinområde Avellino i bjergene øst for Napoli. Det er ikke utænkeligt, at du aldrig har hørt om Avellino, for det er en af de godt bevarede hemmeligheder i regionen Campania, men har du først én gang smagt de skønne vine, glemmer du dem aldrig igen.

Hotel Scapolatiellos smukke have
Hotel Scapolatiellos smukke have med udsigt til bjergene
Hotel Scapolatiellos stue
Der er også mulighed for musik og hygge indenfor
Et andet af Hotel Scapolatiellos smukke værelser
Et andet af Hotel Scapolatiellos smukke værelser

Hvis du vælger at holde din ferie på Hotel Villa Scapolatiello, bor du også tæt på mange af de små hyggelige landsbyer i bjergene bag Amalfikysten, som stort set aldrig har set en turist. Det betyder samtidig, at restauranterne ikke serverer kedelige turistmenuer, men rigtig god hjemmelavet mad til fantasipriser i forhold til kvaliteten, for her er det de lokale, der kommer for at spise, og de er ikke i tvivl om, hvad der er godt.

Måske har du allerede bestilt din ferie, men hvis du lige står mangler en enkelt overnatning på vej til lufthavnen i Napoli, er Villa Scapolatiello også et oplagt valg, ikke mindst hvis du skal nå et tidligt fly. For hotellet ligger bare 3 km fra motorvejen, så du er lynhurtigt fremme, og har ikke nødig at være nervøs for at sidde fast i trafikken på Amalfikysten. Ja og sådan kunne jeg blive ved, for der er så utrolig mange fordele ved at bo i Amalfikystens baghave, og så var der jo lige det med prisen, som ofte er langt under det halve. Ja bedre bliver det ikke.

Vil du vide mere om Villa Scapolatiello?

besøg vores side om hotellet, hvor du kan læse om alle hotellets faciliteter, se priser og anmeldelser og meget mere. Du kan også ringe til os på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere