Hvad skal vi egentlig med den udsigt?

Udsigt fra Hotel Villa Scapone
Udsigt fra Hotel Villa Scapone

Hvad vil vi egentlig med en udsigt? Du kan jo hverken drikke den eller iklæde dig den! Hvorfor er vi så besatte af at falde i staver over en panoramaudsigt med et glas kølig hvidvin i den ene hånd, kæresten i den anden og øjnene solidt plantet i horisonten?

Et værelse med udsigt koster altid mere end et værelse uden nævneværdig udsigt. Hvorfor er alle mon så pjattede med udsigt? En landskabsudsigt, en søudsigt eller måske allerhelst en havudsigt giver mulighed for at lade øjet vandre uden forstyrrende elementer. Udsigt giver en følelse af frihed og højt til loftet. Og når øjnene vandrer, så kan sindet også vandre frit. Jo, den visuelle del af ferien skal bestemt ikke negligeres!

Udsigt fra Hotel Villa Scapone
Udsigten fra Hotel Villa Scapone er spektakulær, når øjet møder en sødmefuld blanding af det åbne Middelhav, ranke kridtvægge og drømmeagtige strande med azurblåt vand…

Italien er absolut leveringsdygtig i panoramaudsigter – netop fordi du her finder alle tænkelige landskabstyper lige fra vulkaner og bjergsøer til vinmarker og klippekyster. Og en sikker vinder er Hotel Villa Scapone i Gargano Nationalpark i det nordlige Apulien. Her møder øjet en sødmefuld blanding af det åbne Middelhav, ranke kridtvægge og drømmeagtige strande med azurblåt vand. Hotel Villa Scapone er som en kur – du kan slet ikke fejle noget, når du opholder dig her!

Vil du vide mere om Hotel Villa Scapone?

Så læs mere om hotellets faciliteter, priser, anmeldelser og mere her. Du er også velkommen til at ringe til os på 33151313, hvis du har spørgsmål om hotellet eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.

 

Tags from the story
Written By
More from Allan

Italiens bedste sandbugter

Er du på udkig efter nogle smukke og fredfyldte sandbugter, hvor du...
Read More

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *