Hvor skal Mathias og hans familie tage på ferie i Italien?

Residence Porto Letizia ligger lige ned til en sø-strand
Residence Porto Letizia ligger lige ned til denne rolige og børnevenlige strand ved Luganosøen

Jeg hedder Mathias og er 12 år. Mor og far har sagt, at vi skal på ferie i Italien. De ved endnu ikke, hvor vi skal hen, men vi kører selv i vores egen bil fra Danmark. De vil gerne undgå, at turen bliver for lang, da mig og min lillebror Daniel på 9 år godt kan blive lidt utålmodige på bagsædet – så de leder efter noget i Norditalien.

Mig og Daniel vil bare lege…

Hvis jeg kunne bestemme, så ville jeg et sted hen, hvor der både er swimmingpool og strand lige ved siden af hinanden. Vi elsker at plaske og lege vandkamp. Mor siger, at det er vigtigt, at der ikke er en trafikeret vej, som skal krydses – for så kan mig og Daniel nemlig få lov til at rende ned på stranden, mens mor og far sidder på terrassen og laver ”kedelige voksenting”. Jeg lover at passe godt på Daniel og ikke slippe ham af syne – han er jo kun 9 år. Jeg kunne også godt tænke mig et sted, hvor der er legeplads, og hvor der er legekammerater at lege med. Jeg gider altså bare ikke noget kedeligt noget på landet.

Residence Porto Letizia har masser af muligheder for børn
Residence Porto Letizia har masser af muligheder for børn tæt på søen

De voksne siger så mange mærkelige ting…

Far siger, at han vil et sted hen, hvor han kan trække stikket ud. Jeg ved ikke helt, hvad han mener med det, men han har lovet mig, at vi skal spille fodbold hver dag. Og så ved jeg, at han gerne vil slappe af, fordi han har så travlt på arbejdet. Han gider heller ikke at skulle tage bilen hele tiden, siger han, så der skal være restaurant og gåafstand til både en lille by og til et supermarked. Mor taler hele tiden om ”det ægte Italien” – det ved jeg heller ikke, hvad er. Jeg har været i Italien to gange før – den ene gang var med mormor og morfar – og så vidt jeg ved, er der kun ét Italien. Mor vil gerne et sted hen, hvor alt bliver lidt nemt og hvor der er en masse ting, vi kan lave sammen – og så må der ikke være for mange turister, siger hun. Åh, jeg håber sådan, at de finder et rigtig dejligt sted, som vi alle bliver glade for.

Lejlighed med udsigt til søen i Residence Porto Letizia
Lejlighed med udsigt til søen i Residence Porto Letizia

Men hvor skal Mathias og hans familie dog tage hen til næste sommer?

Svaret er helt åbenlyst – de skal naturligvis til Residence Porto Letizia ved Luganosøen i Norditalien!

Du kan læse meget mere om Residence Porto Letizia her – blandt om feriecentrets faciliteter, lejligheder, priser, anmeldelser og meget mere.

Hvis du har spørgsmål om Residence Porto Letizia, er du meget velkommen til at kontakte én af vores eksperter på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere