Escapeaway åbner nu for salg af flyrejser til Italien

In-Italia Rejser åbner nu for salg af flyrejser til Italien
In-Italia Rejser åbner nu for salg af flyrejser til Italien

Med hele 1800 hoteller, villaer, feriehuse, ferielejligheder og agriturismo-hoteller i programmet har der været nok at vælge imellem for vores gæster, men mens mange i begyndelsen valgte at rejse til Italienen kør-selv-ferie, er der i de senere år opstået en stigende efterspørgsel blandt vores gæster for også at kunne bestille fly hos os til deres ferie i Italien.

For at imødekomme denne efterspørgsel introducerer vi nu flyrejser til Italien som en del af en pakkerejse, således at du fremover ikke behøver at bestille fly og feriebolig, samt evt. billeje separat, men kan bestille det hele på én gang gennem Escapeaway Rejser.

Rejs trygt og sikkert

Escapeaway Rejser er registeret hos Rejsegarantifonden og følger pakkerejseloven, så du kan rejse trygt og sikkert! Vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og har tegnet udvidet ansvarsforsikring hos Gouda Forsikring. Har du spørgsmål til flyrejser, har vi lavet en omfattende FAQ med de ofte stillede spørgsmål om flyrejser og en lille guide med “Sådan bestiller du din pakkerejse“. Endelig er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os, hvis du vil have mere information om rejser med fly til Italien.

Flyv direkte til 15 lufthavne i Italien fra Danmark

I søgemaskinen finder du flyafgange med alle anderkendte flyselskaber, både de almindelige ruteselskaber som f.eks SAS, Lufthansa og KLM samt lavprisselskaber som f.eks. Ryanair, easyJet og Norwegian. Du kan rejse med fly til alle større rejsemål i Italien gennem Escapeaway Rejser, og du kan flyve til alle lufthavne i Italien, enten med direkte fly eller en enkelt mellemlanding.

Her ser du de lufthavne, som har direkte flyruter fra Danmark

  • Rom Fiumicino
  • Rom Ciampino
  • Milano Malpensa
  • Milano Linate
  • Sicilien Catania
  • Sicilien Palermo
  • Bergamo
  • Sardinien Olbia
  • Venedig
  • Pescara (ny rute 2017)
  • Firenze
  • Napoli (ny rute 2017)
  • Pisa
  • Bologna
  • Torino (ny rute 2017)

Start din rejse her – søg efter priser på rejser med fly til Italien

Ovenstående ruter er alle fra Københavs lufthavn. Fra Billund kan du flyve direkte til Pisa, Rom Ciampino og Bergamo lufthavn. Listen her er opdateret i januar 2017, og der tages forbehold for ændringer. Flere ruter er sæsonruter, hvilke ofte betyder perioden fra april til og med oktober. Du kan altid se aktuelle informationer i søgemaskinen. Læs mere om flyruter til Italien.

Du kan også leje en bil i Italien

Når du bestiller en pakkerejse med fly og ophold, vil du også få mulighed for at bestille en lejebil, der står klar til dig i lufthavnen. Vær opmærksom på, at vi hos Escapeaway Rejser har valgt at ‘blackliste’ mange biludlejningsselskaber, som vi ikke mener giver en god service. Mere om dette og billeje generelt i Italien kan du læse meget mere om i vores FAQ om billeje.

Skal du ikke bestille en pakkerejse, men blot ønsker at booke en lejebil, kan du gøre det her: Søg priser på billeje i Italien

Sådan bestiller du en pakkerejse

Det skal være nemt, sikkert og hurtig at bestille en pakkerejse hos Escapeaway Rejser, og vi har forsøgt at gøre bestillingsporcessen så nem og brugervenlig som muligt, hvilket faktisk er en udfordring med så mange data og informationer om ledige hoteller, priser på fly, billeje o.s.v. Derfor kan vi også godt forstå, at det kan være svært at få et overblik f.eks. med de mange forskellige flymuligher, der findes i søgemaskinen.

Vi har derfor lavet en lille guide til dig, der vil bestille en pakkerejse online som du finder her: “Sådan bestiller du en pakkerejse”.

Hvor skal jeg så holde ferie?

Det skal du naturligvis i Italien! Herunder følger et udvalg af de mest populære feriemål, som du kan flyve til. Som altid er du meget velkommen til at kontakte os for tips og gode råd:

Toscana

Regionen, der har noget for alle, hvad enten det er kunstelskeren, den historisk interesserede eller livsnyderen. Du kan rejse fra København med direkte fly til én af Toscanas to internationale lufthavne, nemlig lufthavnene i Pisa og Firenze, og fra Billund til Pisa lufthavn, men mange vælger også at flyve til lufthavnene i Rom eller Bologna alt efter, hvor i Toscana du skal bo.

Læs mere om Toscana og søg priser på din ferie med eller uden fly

Toscana har (næsten) det hele - ikke mindst god vin og vidunderlige landskaber...
Toscana har (næsten) det hele – ikke mindst god vin og vidunderlige landskaber…

Storbyferie i Rom

“Den evige stad” som har en enestående kulturarv og en uudtømmelig liste af historiske og kulturelle seværdigheder såsom Colosseum, Trevifontænen, Forum Romanum, Den Spanske Trappe, Vatikanet – og mange flere. Du kan flyve til Rom direkte fra både København til begge af Roms to internationale lufthavne, Ciampino Airport eller Fiumicino/Leonardo Da Vinci Airport. Fra Billund har du direkte fly til Rom Ciampino.

Storbyferie i Rom, se det store udvalg af indkvarteringsmuligheder her

Udsigt ud over skønne Rom
Udsigt ud over skønne Rom

Sicilien og Sardinien

Øerne, der byder på smukke og autentiske naturomgivelser, varm gæstfrihed og historiens store vingesus. Du kan flyve direkte til Sicilien fra København, mens du fra Billund og Aalborg skal påregne flyskift uden rejsen. Til Sardinien kan du flyve direkte fra København, mens du fra Billund og Aalborg også her må påregne flyskift.

Du vil finde masser af varm gæstfrihed på både Sicilien og Sardinien...
Du vil finde masser af varm gæstfrihed på både Sicilien og Sardinien…

Gardasøen

Søen, der er Italiens største og mest populære og som byder på smuk natur, gamle hyggelige byer og mange aktivitetsmuligheder for både børn og voksne. Du kan flyve fra Danmark til Gardasøen via de internationale lufthavne i enten Milano, Bergamo, Venedig eller Verona. Sidstnævnte kræver en mellemlanding undervejs, men ligger til gengæld kun ca. 20 minutters kørsel fra Gardasøen.

Escapeaway tilbyder 150 indkvarteringsmuligheder ved Gardasøen, se dem her

Smukke Gardasøen
Smukke Gardasøen

Ligurien

Regionen der råder over Den italienske Riviera, et fantastisk klima og det berømte naturreservat Cinque Terre. Du kan flyve fra Danmark til flere forskellige lufthavne i eller omkring Ligurien, f.eks. regionshovedstaden Genova, franske Nice eller lombardiske Milano.

Få inspiration til din ferie i Ligurien

Vernazza - en af de fem små byer i Cinque Terre
Vernazza – en af de fem små byer i Cinque Terre

Adriaterhavskysten

Kysten, der byder på klassiske badebyer, smukke og børnevenlige strande og mulighed for dagsudflugter til storbyerne Venedig, Bologna eller Verona. Du kan flyve fra Danmark til flere byer i området omkring Adriaterhavskysten, f.eks. Verona eller Bologna, hvor der er ca. 1½ times kørsel fra lufthavnen til kysten.

Læs mere om de forskellige badebyer langs Adriaterhavskysten

Rejsen begyndte i en kælder med kør-selv-ferie

I 1999 startede vi Escapeaway som et hobbyprojekt med kør-selv-ferie fra en kælder i København, men meget er sket siden da. Over årene har Escapeaway Rejser udviklet sig til at være blandt Skandinaviens største specialister i formidling af håndplukkede ferieboliger, hoteller, villaer og ferielejligheder i Italien. Flere hundrede tusinder gæster har bestilt deres feriebolig i Italien gennem os, hvoraf mange trofast vender tilbage, når den næste rejse til Italien skal bestilles, hvilket vi naturligvis er meget glade for, og vi vil også i fremtiden tilbyde et stort udvalg af ferieboliger til kør-selv-ferie.

I dag bor vi ikke længere i en kælder, og har foruden kontoret i København, også kontor i Sverige og så på Sicilien, hvor jeg selv bor i dag og arbejder sammen med mine otte italienske kollegaer. Herfra Sicilien har vi naturligvis også kunne følge udviklingen med at mange, der tidligere har kørt i bil til Italien, i dag ønsker at flyve. Udviklingen fra “bil” til “fly” ses jo også tydeligt med de mange nye flyruter til Italien som specielt lavprisflyselskaberne har åbnet de seneste år, og som tidligere nævnt er der i dag hele 15 direkte flyruter fra Danmark til Italien. Tidspunktet er derfor nu kommet til, at vi også hos Escapeaway kan tilbyde vores mange gæster muligheden for at bestille flyrejsen hos Escapeaway og naturligvis som en pakkerejse, således du som gæst hos os er dækket af Pakkerejseloven, Rejsegarantifonden og vores udvidede ansvarsforsikring, som vi har tegnet hos Gouda Forsikring.

At vi nu kan tilbyde flyrejser og pakkerejser giver endnu flere muligheder, og i fremtiden vil du også finde nye og spændende produkter hos Escapeaway Rejser som f.eks rundrejser, temarejser, vinsmagninger, madlavningskurser og meget mere. Vi ønsker i dag, som dengang vi startede i kælderen i Toldbogade, at formidle den viden og de kontakter, vi har i Italien til vores gæster.

Men i første omgang kan du jo starte med at læse min kollega Mitzis indlæg om hvornår det er bedst at rejse til Italien

Tags fra artiklen
, , , ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere