Jeg bliver glad, hver gang jeg tænker på Hotel Su Gologone

Hotel Su Gologone har en fantastisk beliggenhed ved foden af bjerget Supramonte
Hotel Su Gologone har en fantastisk beliggenhed ved foden af bjerget Supramonte

Jeg bliver aldrig træt af Sardinien, som er ét af ​​mine absolutte favorit-steder, og nævn mig dén, der kan undgå at blive charmeret af det krystalklare vand, de hvide sandstrande og den lækre mad. Det er ikke mig i hvertfald, og når jeg sidder og drømmer mig væk til “Europas Caribien”, så sker det ofte, at mine tanker ubevidst går til Hotel Su Gologone.

Nu undrer du dig måske over, hvorfor jeg tænker på lige netop dette hotel blandt alle dem, vi har i vores store udvalg, og svaret er ganske enkelt: det er enestående. For her taler vi om et legendarisk sted, der ligger som et stænk af farve, skønhed og frodighed ved foden af ​​bjerget Supramonte.

Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologone byder på masser af velvære
Hotel Su Gologone
Indretningen på Hotel Su Gologone er enkel, men stilfuld
Hotel Su Gologone
Ro, klar luft, skønhed og masser af muligheder for afslapning i et unikt miljø
Hotel Su Gologone
Hotel Su Gologones pool-område ved aftentid smukt omgivet af dalen, bjergene og aftenlyset

Jeg har set utallige hoteller gennem årene, men sandheden er, at der for mig ikke er nogen, der skiller sig så meget ud som netop dette hotel; og jeg altid bliver glad, hver gang jeg tænker på Hotel Su Gologone. Hotellet er ikke kun meget smukt, men også hyggeligt og familiært, og det er nytteløst at kæmpe mod den behagelige og lindrende atmosfære, der skælver i luften i og omkring det.

En anden vigtig ting ved hotellet er, at før Su Gologone blev til hotel, var det en restaurant, hvilket betyder, at tilberedningen af mad og drikke er noget, der har høj prioritet på hotellet, til alles glæde. Nogle vil endda strække sig så langt som til at sige, at dette er Sardiniens bedste spisested!

Så, som afslutning vil jeg gerne anbefale Hotel Su Gologone for alle dem, der er på udkig efter en unik oplevelse, hvor selv smagsløgene går amok.

Vil du læse mere om Hotel Su Gologone?

Så besøg vores side om hotellet, hvor du kan læse om stedets priser, faciliteter, anmeldelser og meget mere. Du kan også ringe til os på 33151313 eller skrive til os her.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere