Kender du sicilianske San Marco d’Alunzio?

San Marco d´Alunzio
Iklædt sin karakteristisk røde marmorfarve er San Marco d´Alunzio især en oplevelse for dem, som holder af små arkitektoniske perler...

San Marco d’Alunzio er en dejlig by i bjergene på det nordlige Sicilien. Iklædt sin karakteristisk røde marmorfarve er byen især en oplevelse for dem, som holder af små arkitektoniske perler…

Byens hyggelige gademiljø oser af siciliansk charme og venlighed. Der findes flere interessante butikker, som sælger lokale produkter f.eks. pølser og oste, forskelligt håndværk, vin og meget andet godt.

Fra San Marco d’Alunzio er det muligt at udforske de smukke Nebrodibjerge med den pragtfulde natur, eller tage til havet, som kun ligger 15 minutters bilkørsel fra byen. Byen huser et fint lille museum med en meget interessant samling af byzantinsk kunst.

Hvis du er interesseret i at vide mere om byen, kan du læse mere om den her. Hvis du vil vide mere om Sicilien, bør du også læse vores spændende artikel om Siciliens barokbyer eller om hvordan du kan gå i kommisær Montalbanos fodspor.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Mitzi

De italienske øer blandt verdens mest populære

Når der er afstemninger om de bedste ø-rejsemål i verden blandt læserne...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *