Kort over Italien – se kort med Italiens rejsemål og seværdigheder

Amalfikysten
Brug kortet til at se hvor Italiens mest kendte rejsemål ligger - her den vidunderlige Amalfikyst.

Gå på opdagelse i Italien med dette kort og få et bedre overblik over nogle af landets populære rejsemål og interessante seværdigheder. Kortet er også en chance for at få inspiration til ukendte perler, som du kan opleve på din ferie i Italien.

Interaktivt kort over Italien

Du kan trække i kortet, ligesom det er muligt at zoome ind eller ud. Klik på de orange ikoner for oplysninger om byer og andre populære rejsemål. Her finder du også links til artikler om stedet med uddybende beskrivelser. På kortet kan du også se placeringen af Italiens største lufthavne (blå ikoner). Vælger du fuldskærmsvisning (åbner i et nyt vindue), kan du lave søgninger i kortet.

Har du allerede fundet et rejsemål, er kortet ment som en hjælp til at finde interessante udflugtmål i nærheden af din feriebolig i Italien. Har du endnu ikke bestemt dig for, hvilken del af landet du vil besøge, er kortet en mulighed for at få lidt inspiration inden, du afgiver din bestilling hos Escapeaway Rejser. På kortet kan du også se placeringen af Italiens største lufthavne.

Gem kortet på din mobil

Kortet ovenfor er stillet til rådighed af Google. Har du en smartphone med Google Maps app’en, kan du derfor nemt gemme kortet ovenfor til senere brug på ferien. Du skal blot klikke på det lille stjerne-ikon lige over kortet i venstre side. Herefter vil du kunne hentet kortet frem på din mobil igen ved at gå ind i app-menuen under ‘Dine steder’ og ‘Kort’.

Med de nye prisregler for dataroaming i EU kan man med de fleste danske mobilabonnementer fremover uden bekymring for prisen bruge Google Maps (og andre lignende apps) på sin ferie.

Rejser til Italien

Hvad enten du planlægger en romantisk parferie eller vil finde den helt rigtige ferie for hele familien, kan du finde en feriebolig, som passer til dine behov hos Escapeaway Rejser.

Udover et stort udvalg af hoteller, ferielejligheder, villaer og andre former for indlogering, kan du nemt og hurtigt bestille både fly og billeje til din ferie.

Find og bestil din rejse til Italien

Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere