Landsted med naturscenarier, albuerum og kæmpe swimmingpool

Relais Villa d´Assio
Relais Villa d´Assio byder blandt andet på en kæmpe pool...

Mange faktorer skal gå op i en højere enhed, når ferien til Italien skal planlægges. Flytransporten skal helst være nem, direkte og hurtig, og feriestedet skal helst ligge i behagelig afstand til lufthavnen. Derudover skal feriestedet også leve op til en række krav både for store og små. Mange voksne kunne godt tænke sig et “uopdaget” sted, og børnene er tit glade, så længe der er swimmingpool, legeaktiviteter og masser af plads at boltre sig på.

Relais Villa d’Assio, som ligger blot 100 km fra Rom og på grænsen til Italiens grønne hjerte Umbrien, må siges at leve op til mange kræsne krav til en vellykket Italiensferie: et landskabeligt grønt paradis uden trængsel og alarm – kun brudt af den enorme swimmingpools blå farve.

Landskab omkring Relais Villa d´Assio
Landskabet omkring Relais Villa d´Assio

Denne gennemrestaurerede lille originale landsby finder også sin styrke ved at kunne tilbyde vidt forskellige former for overnatningsmuligheder:

Den kræsne og designelskende type vil utvivlsomt vælge en af de to suiter, som ligger i rolige omgivelser lidt væk fra hotellets centrale del; enten den grønne Suite Prato (græsplæne) eller den røde Suite Fuoco (ild). Her har du uforstyrrethed, skarpe farver, luksus og designikoner.

Alternativt kan du i den centrale del vælge et dobbeltværelse (standard og superior med eller uden landskabsudsigt) og således være tættere på det hele: pool, restaurant, sportsaktiviteter, reception og fællesområder.

Værelse på Relais Villa d´Assio
Ét af værelserne på Relais Villa d´Assio

Den sidste løsning er til familier, som gerne vil smage lidt luksus, men skal holde sig inden for et fastsat feriebudget. Her er familieværelserne Casale ideelle. De ligger lidt for sig selv og har både soveværelse og opholdsstue … og så er morgenmaden på hotellet også inkluderet.

Vil du vide mere om ferieboligen Relais Villa d´Assio?

Så kan du læse mere om stedets faciliteter, priser, værelser, udflugtsmuligheder og anmeldelser m.m. her. Du er også meget velkommen til at ringe til os på 33151313, hvis du har spørgsmål om ferieboligen, eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.

 

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere