Lille paradis på Amalfikysten

Balkon på Due Relais feriebolig
Nyd udsigten og stilheden på det lille paradis Due Relais på Amalfikysten

Det herlige ved Due Relais er gæstfriheden, med hvilken Ilaria modtager sine gæster, men også nærheden til den hyggelige tvedelte by Vietri sul Mare, der består af et gammelt historisk øvre centrum og en nyere bydel langs med havet; Marina di Vietri, hvor man finder et indbydende udbud af restauranter og barer.

Det vidunderlige ved Amalfikysten er solskinnet, skæret fra havet, lyden af bølgernes sagte brusen, fuglenes kvidren, det lineære sammenhold ned langs kysten…fra Positano til den sidste by i perlerækken: Vietri sul Mare. I det sidste sving, før man møder byen, skal man brat sno sig ned ad en smal og stejl lille vej, der fører forbi en frodig parkering – ja, det er rigtigt; frodig, da det er en parkering “pergolato”, som man siger i Italien, under en grøn og frodig pergola. Dér får man da lyst til at parkere sin lille dyt, med havudsigt og under det grønneste tag. Og det anbefales at komme i en lille bil, for vejene hernede på Amalfikysten er smalle, og forholdene små for vore kære firhjulede venner.

Veranda på Due Relais feriebolig
Veranda på Due Relais feriebolig
Værelse på Due Relais feriebolig
Værelse med udsigt på Due Relais
Balkon på Due Relais feriebolig
Der er unik havudsigt fra Due Relais…
Due Relais
De mange terrasser, balkoner samt villaens form får én til at føle sig som på et krydstogtskib på Due Relais

Man ringer på en dørtelefon og den kære, livlige Ilaria byder én velkommen til sit paradis med et metallisk klik; porten er åben og Due Relais ligger for dine fødder. Bogstaveligt talt, for du skal ned ad en del trapper for at komme frem til Ilarias velindrettede værelser og lejligheder.

Bygningen klamrer sig til bjergsiden med sine mange trappeforløb, og hvor det har været muligt, har frodigheden slået sig ned i form af små græsarealer, slyngplanter, træer og saftige vækster.

På hoveddækket; taget eller den øverste etage om man vil, er der indrettet morgenmadsterrasse, hvor du kan sidde og nyde det fulde vue over Middelhavet, Marina di Vietri (som kan nås til fods) og Salernos bugt. På de underliggende etager, der er forbundet af en elevator, ligger værelserne og lejlighederne ALLE med egen velindrettede terrasse, hvorfra du har havudsigt.

Alt i alt finder du her for enden af Amalfikysten en herlig kombination af ferie, ferie og endnu mere ferie.

Vil du vide mere om Due Relais?

Så besøg vores side om det skønne hotel her, hvor du kan se priser, anmeldelser, faciliteter og meget mere – eller ring til en af vores eksperter på 33151313, hvis du har spørgsmål om hotellet.

Hvis du ønsker at vide mere om vores rejser til Amalfikysten, så bør du besøge denne side, hvor du også kan se alle vores ferielejligheder og hoteller på Amalfikysten, samt se, hvordan du lettest finder rejser med fly til Amalfikysten.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere