Luksus for en slik!

Det eksklusive poolområde på Hotel Villa Roncuzzi
Det eksklusive poolområde på Hotel Villa Roncuzzi

Luksus for en slik! Indeholder dette postulat egentlig et paradoks, eller kan det virkelig lade sig gøre at bo som grever og baroner uden at blive klædt af til skindet? Der må stikke noget under!?

Men nej – der stikker ikke noget under. Hotel Villa Roncuzzi er så heldig at ligge i et uturistet og ukendt område, hvilket har skabt det privilegium, at selv den mest slunkne tegnebog vil sætte pris på et ophold her.

Fantastiske udflugtsmuligheder

Man skal dog på ingen måde lade sig afskrække af lokalområdets tilsyneladende manglende skønheder, for en kort køretur leder dig hen til både kulturbyen Ravennas stemningsfulde byliv og UNESCO-beskyttede mosaikker (ca. 12 km), til Adriaterhavets brede sandstrande (ca. 20 km) og til en af Italiens største forlystelsesparker Mirabilandia for hele familien (ca. 20 km). Eller hvad med en dagsudflugt til storbyen Bologna (ca. 65 km)?

Suite på Hotel Villa Roncuzzi
Den ekstravagante og farverige Suite Falco Pescatore på Hotel Villa Roncuzzi

Træder du først ind i Hotel Villa Roncuzzi, er det ikke så lidt du får med i pakken: kunst og design i lange baner, historiske omgivelser, hyggelige værelser med masser af detaljer og finesser, inspirerende morgenmadssal og eksklusivt poolområde.

Spørgsmål om Hotel Villa Roncuzzi?

Du kan læse mere om Hotel Villa Roncuzzi og blandt andet se informationer om faciliteter, priser, lejligheder, anmeldelser, kort over området og flere billeder her.

Hvis du har spørgsmål om hotel Residence Paradise, så kan du ringe til én af vores eksperter på 33151313 eller skrive en forespørgsel til os her.

Facaden på Hotel Villa Roncuzzi
Facaden på Hotel Villa Roncuzzi

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere