Mit hemmelige tip om Den italienske Riviera

Hotel Rosa dei Ventis smukke terrasse
Hotel Rosa dei Ventis smukke terrasse med udendørs restaurant

Åh, hvor er det bare vigtigt at træffe det rigtig valg, når det gælder sommerferien. Er du en af dem, der frygter at havne i et turisthelvede eller i en charterlandsby, så kan ugens feriebolig måske få dig til at spærre øjnene op.

Du vil til Cinque Terre på Den Italienske Riviera, men du ved også, at det er der mange andre, der gerne vil. Så hvor tager du hen, hvis du stadig gerne vil opleve Cinque Terres dramatiske klippelandskab, de idylliske fiskerlejer og de smukkeste sandlaguner, men ikke vil dele det med 470.000 andre?

Mit hemmelige tip

Mit navn er Allan. Jeg har besøgt LigurienDen Italienske Riviera de første 117 gange og har også boet dernede i et helt år engang for mange år siden. Der er derfor en vis sandhed i, at jeg kender området som lommen i mine allerbedste ferieshorts.

Ligurien
Den italienske Riviera byder på storslåede kystlandskaber
Citroner fra Ligurien
Den Italienske Riviera er også kendt for sine fremragende råvarer, såsom citroner
Ligurien
De mange smukke kystbyer i Ligurien tiltrækker hvert år hundredetusinder af besøgende, men hvor finder du de skjulte perler?

Og med tiden har jeg lavet mange hitlister oppe i hovedet: Liguriens bedste sandstrande, Liguriens hyggeligste byer, Liguriens smukkeste kyststrækning, Liguriens skjulte perler og Liguriens bedste vandreruter – bare for at nævne nogle af hitlisterne. Og jeg er ikke meget for at dele ud af de hemmelige tips, men man skal huske at være generøs – især når det gælder ferierejser. Så nu lukker jeg lidt op for godteposen…

Tag til Fiascherino!

I nærheden af Cinque Terre – på den anden side af La Spezia-bugten – ligger landsbyen Fiascherino på vej hen til det smukke fiskerleje Tellaro di Lerici. Naturen ved Fiascherino er så smuk, at du bliver nødt til både at knibe dig i armen og gnide dig i øjnene. Og hvis du stadig tror, at du drømmer, så få eventuelt også en af dine medrejsende til at gøre det.

Hotel Rosa dei Ventis morgenbuffet
Morgenbuffeten på Hotel Rosa dei Venti serveres i smukke omgivelser
Hotel Rosa dei Venti
Udsigt fra terrasse
Et af værelserne på Hotel Rosa dei Venti
Et af værelserne på Hotel Rosa dei Venti

I Fiascherino bugter vejen gennem sig klippelandskabet og højdedragene. Og helt nede ved vandet finder du de to smukkeste sandlaguner, du overhovedet kan forestille dig. Hvem vil ikke gerne holde ferie her? Her kan du bo på det hyggelige Hotel Rosa dei Venti med panoramisk tagterrasse og velduftende restaurant…og så har du gåafstand både til de to sandlaguner og til fiskerlejet Tellaro di Lerici.

Vil du vide mere om Hotel Rosa dei Venti ved Cinque Terre?

Så besøg vores side om feriestedet her og læs meget mere om stedets priser, faciliteter, beliggenhed m.m.

Du kan også søge mellem alle vores 1800 håndplukkede ferieboliger her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere