Nøj – det’ for børn!

Residence Il Borgo della Rovere er det perfekte hotel for en ferie med børn i Ligurien
Residence Il Borgo della Rovere er det perfekte hotel for en ferie med børn i Ligurien

Det sker en gang i mellem, at nogle fejlagtigt tror, at regionen Ligurien – også kendt som Den italienske Riviera – mest er for romantikere og at der ikke er så mange strande at vælge imellem. Lad os straks aflive den forestilling. Ligurien er nemlig spækket med børnevenlige strande og ligeså børnevenlige feriekomplekser.

Er Den italienske Riviera mon for børn? Ja, bestemt!

Residence Il Borgo della Rovere i San Bartolomeo al Mare er et godt bud på en ferie med børn i Ligurien. Som børnefamilie vil I ikke bare elske børnepoolen, poolen, legepladsen og det kreative legerum, men helt sikkert også den fabelagtige beliggenhed med gåafstand til både stranden og promenaden med spisesteder og forretningsliv.

En af lejlighederne på Residence Il Borgo della Rovere
En af lejlighederne på Residence Il Borgo della Rovere
Børnepoolen på Residence Il Borgo della Rovere
Residence Il Borgo della Rovere
Residence Il Borgo della Rovere byder på afslappet feriestemning og perfekte rammer for børn

Når dine børn nyder ferien, så nyder du også ferien

En god ferie bliver bare ekstra god, når det hele spiller for familien. Og her kommer dine børn bestemt ikke til at kede sig. Som familie kan I nyde stilheden på jeres egen terrasse eller have – måske med frisk morgenbrød, som du har bestilt dagen før i receptionen. Efter morgenmaden ligger verden for jeres fødder. “Skulle vi mon ligge og dase ved poolen? Eller tage på udflugt til en af nabobyerne, som rent faktisk kan nås til fods?”. Ca. 2 km til den ene side finder du nemlig maleriske Cervo og ca. 2 km til den anden side finder du livlige Diano Marina med de skønneste sandstrande.

Der er også en pool for de voksne…
Den udendørs legeplads bringer stor lykke for de små…
Residence Il Borgo della Rovere set udefra

Vil du vide mere om Residence Il Borgo della Rovere i Ligurien?

Så besøg vores side om feriestedet her – og læs mere om faciliteter, priser og meget mere. Du kan også søge andre ferieboliger (plus fly, hvis du ønsker det) i hele Italien her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere