Oplev det autentiske Toscana!

Ristoro del Caviliere lokker med autencitet og menneskevarme
Ristoro del Caviliere lokker med autencitet og menneskevarme

Vi er så vant til, at der er en logisk sammenhæng mellem pris og kvalitet, at vi har svært ved at begribe, at steder som Ristoro del Cavaliere virkelig findes. Vi er også så vant til, at alt (eller i hvert fald meget) drejer sig om penge, at vi ikke kan forstå ejerne af dette charmerende lille sted.

Næsten for godt til at være sandt

De ville let kunne sætte priserne op. De ville let kunne kræve ophold fra lørdag til lørdag i højsæsonen og alligevel få alt udsolgt. De ville let kunne kræve betaling for slutrengøring. De gør det bare ikke, fordi de er – noget så sjældent som – gode, næstekærlige mennesker, som gerne vil lære andre mennesker fra hele verden at kende. Det lyder for godt til at være sandt, men det er sandt.

Ristoro del Cavaliere

Familien Davini byder alle velkommen med et stort smil og sørger altid for, at der er lidt kage, hjemmelavet syltetøj, vand og lignende i lejligheden som en lille velkomstgave. Lejlighederne er simple, men ulasteligt velholdte og rene. Skulle der være det mindste problem, løses det hurtigt.

Menneskelig varme

De voksne holder af freden, den smukke udsigt over dal og bjerge, Giovannas gode mad og et lille glas (som hurtigt kan blive til flere) med Roberto. Børnene elsker al pladsen, de har at boltre sig på, at udforske miniaturelandsbyens gader og at besøge kaninerne og gederne.

Besøg Ristoro del Cavaliere for en enestående oplevelse af natur, stemning og menneskelig varme – samt priser, hvor alle kan være med.

Læs mere om Ristoro del Cavaliere i Toscana

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål angående Ristoro del Cavaliere, kan du ringe til Lino på telefonnummer 39141201 eller skrive en forespørgsel til ham.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere