Oplev efteråret i Norditalien!

Bellagio ligger smukt ved Comosøen
Norditalien byder på en række fantastiske søer - her Comosøen og byen Bellagio

Efteråret i Norditalien kan være en ganske interessant oplevelse, ikke mindst på det kulinariske plan, hvor lækkerier som trøfler og vildt kombineres med fremragende klassiske vine. Vejret er ofte mildt og behageligt nok til, at man stadig kan opholde sig udendørs på en indbydende fortovscafé i en af de mange spændende kulturbyer.

Læs vores spændende artikel om trøfler i Italien her

Norditalien forener på fin vis kultur, gastronomi, bjerge, brusende floder og du kan på en uge eller blot få dage nå at opleve mange spændende ting.

Veneto

I regionen Veneto formidler vi ophold i såvel større, mere kendte byer som fx Verona, men også i mindre og mere ukendte byer som Cittadella, Longare og Soave.

Verona
Verona er én af de mange store byoplevelser, du kan få i Norditalien i efteråret

Går du og tænker på et ophold i en lille, hyggelig by omkranset af en middelaldermur, så kan vi fx anbefale det 3-stjernede Hotel Roma i Cittadellas centrum.

Se alle vores ferieboliger og hoteller i Veneto

Lombardiet

Også i regionen Lombardiet er efteråret én lang høstfest. Er du til god mad & vin – og sætter pris på at indtage de uimodståelige italienske lokalprodukter midt i vinlandskaberne, så skal du tage til distriktet Franciacorta ved Iseosøen.

På det familievenlige og vinproducerende landsted Agriturismo Villa Gradoni får du restaurant, pool og lejligheder med egen terrasse.

Agriturismo Al Rocol i Lombardiet
Agriturismo Al Rocol i Lombardiet er et slaraffenland for vinelskere…

Eller nyd restauranten og gårdbutikken på det nærliggende Agriturismo Al Rocol. Her i Franciacorta får du ikke bare vinlandskab og sølandskab – du får også nem adgang til de seværdige middelalderbyer Bergamo og Brescia. Hvad mere kan du ønske dig af en ferie?

Se alle vores ferieboliger og hoteller i Lombardiet

Piemonte

Regionen Piemonte er kendt for sine fremragende vine Barolo og Barbaresco og de skønne trøfler, der præger det lokale køkken. Naturen er smuk med frodige bløde bakker, dyrebare vinmarker, skovområder og ikke mindst Alperne mod nord.

Piemonte
Piemonte byder bl.a. på storslåede vinlandskaber….

Hovedstaden i Piemonte er Torino, der er en meget smuk by med grønklædte bakker omkring sig og ikke mindst Po-flodens snoede løb omkring byen. Centrum er interessant med de mange hyggelige gademiljøer, fortovscafeer, shoppingmuligheder og ikke mindst fremragende restauranter. Vi formidler ophold på centralt beliggende hoteller i Torino.

Byerne Alba, Bubbio, La Morra og Vinchio er centrale og vigtige udgangspunkter for de personer, der måske drømmer om at overvære vinhøsten og trøffelsæsonens begyndelse.

Se alle vores ferieboliger og hoteller i Piemonte

Søerne

Er naturoplevelser blandt dine første prioriteter, så er Ortasøen og Lago Maggiore en oplagt idé. Her er der fx gode muligheder for vandreture i den flotte natur. Ønsker du derimod en større kombination af kultur og natur, så kan vi varmt anbefale Comosøen og Gardasøen, hvor vi kan tilfredsstille enhver krav til prisen og standarden.

Har du brug for hjælp med at planlægge din ferie i Norditalien?

- så ring til vores eksperter på 33151313 eller skriv til os ved at trykke her
Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere