Pasta som i Trapani

Pasta
Lær at lave pasta som i Trapani - en opskrift fra det solrige Sicilien

Det varer ikke så længe, før foråret er over os. Kom i forårshumør med denne pasta-opskrift fra det solrige Sicilien.
Her er hvad du skal bruge af ingredienser til 4 personer:

Ingredienser:

  • 650 gram penne rigate
  • 300 gram dåsetomater i tern
  • 3 grillede og afskallede peberfrugter
  • 1 rå peberfrugt – skåret i tern
  • 80 gram pecorino – helst fra Sicilien
  • Et fed hvidløg
  • Et kvart bundt bredbladet persille – finhakket
  • Chili – efter smag
  • Olivenolie
  • Havsalt

Tilberedning:
Sæt pastavandet til at koge.

Rist persille, chili og hvidløg i lidt olie uden at hvidløget tager farve. Tilsæt efter et kort øjeblik tomater i tern. Lad tomatternen få et stykke tid på panden tilsæt derefter de afskallede og grillede peberfrugter sammen med den rå peberfrugt som på forhånd er skåret i tern. Efter et par minutter smages til med havsalt.

Når denne proces er overstået, skal pastaen koges. Husk at tilsætte havsalt til pastavandet. Når pastaen er færdigkogt og siet, blandes sovsen med pastaen. Tilsæt pecorinoen og server rygende varm.

Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere af Mamma Luisa

Pappa al pomodoro – toscansk tomatvælling

Denne klassiske toscanske tomatvælling, der både kan spises varm og lunken, omfavner...
Læs mere

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *