Romantik i gammel middelalder-fæstning

Middelalderlandsbyen Bargni di Serrungarina set ovenfra
Middelalderlandsbyen Bargni di Serrungarina set ovenfra

Tænk dig at checke ind på en gammel slotsfæstning fra 1300-tallet med omkransende mur – som må have set mangt og meget i tidens løb – og med egen lille kirke, der har fungeret i århundreder og som stadig er velfungerende.

Intim middelalderflække

På Casa Oliva bor du i en lille intim middelalderflække samtidig med, at du er omgivet af Le Marches grønne bakker og bølgende landskab, som mange nok husker fra DR1 udsendelsen “Min Italienske Drøm”. Denne lille fæstning af en landsby, Bargni di Serrungarina, ligger ikke langt fra universitetsbyen Urbino og Adriaterhavets lange sandstrande.

Casa Olivas solterrasse og pool
Casa Oliva har både wellnesscenter, solterrasse og pool

Det originale udtryk

Atmosfære er her meget af, da husene på slotsfæstningsgrunden er holdt i deres originale udtryk – her er ingen betonaltaner eller neonskilte. Casa Olivas middelalderlige udtryk brydes kun af lejlighedernes og værelsernes moderne og nyistandsatte indre, den gode familiedrevne restaurant, pool og stedets spa, der lægger op til ultimativ selvforkælelse.

Perfekt til en romantisk ferie

Der er ikke mange steder som Casa Oliva i Italien, hvor middelalderlighed og modernitet synes at gå op i en højere enhed. De moderne indrettede værelser og lejligheder danner de perfekte rammer for en romantisk, komfortabel og afslappende ferie. Her bor fast tre italienske familier i nogle af husene på grunden, hvor man i de resterende huse kan leje sig ind og blive “italiensk” landsbyboer for en stund.

Bargni di Serrungarina
Beliggenheden af Casa Oliva og resten af middelalderlandssbyen blandt Marches højtbeliggende kornmarker og bevoksning er imponerende

Vil du vide mere om Casa Oliva?

Hvis du er interesseret i at vide mere om Casa Oliva, kan du læse anmeldelser og se priser, faciliteter og udflugtsmuligheder for ferieboligen her.

Har du spørgsmål om Casa Oliva, er du meget velkommen til at ringe til os på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere