Sommer, opera og Verona

Arenaen i Verona
Arenaen i Verona. Foto: Paul Arps. CC BY 2.0

Alle, der kender Verona godt, ved, at sommerens komme betyder operasæson og herlige oplevelser under åben himmel i den romerske arena. Veronas skønhed er i særklasse, og det overvældende udbud af fremragende restauranter og seværdigheder gør byen til noget helt specielt.

Kombiner med et ophold ved Gardasøen

Et ophold i Verona kan fx kombineres med et ophold ved Gardasøen eller for den sags skyld andre steder i Norditalien. Hvis du lige leder efter den ekstra oplevelse, der tilfører ferien en ekstra værdi og et strejf af uforglemmelighed, så kan Verona anbefales. Og du bør selvfølgelig ikke undvære en operaforestilling under åben himmel!

Malcesine ved Gardasøen
Malcesine ved Gardasøen

Flere af byens restauranter holder åbent til ud på natten, og det er en herlig måde at afslutte en god aften på. Men byen indbyder til meget mere end opera. En slentretur langs floden med efterfølgende frokost på en af de mange fortovsrestauranter er en dejlig måde at opleve den flotte by på. Eller prøv blot at nyde stemningen på Piazza Erbe og det store udbud af friske råvarer, når der afholdes marked.

Læs også min kollega Marcus´ spændende og personlige artikel om Verona: “Mit Verona”.

Indkøbsmuligheder på sidegaderne

Hovedstrøgene bugner af spændende indkøbsmuligheder, men husk endelig at vælge sidegaderne, som ofte afslører mange små og interessante butikker med fremstilling af lokalt håndværk.

Piazza delle Erbe
Piazza delle Erbes marked er en oplevelse, du ikke bør gå glip af…

I Escapeaway har vi et stort og bredt udvalg af hoteller i Verona. Uanset hvilket et du vælger, så befinder du dig aldrig langt fra centrum og de mange seværdigheder og gode restauranter. Og vi kan naturligvis hjælpe dig med at bestille operabilletter.

Læs mere om operaforestillinger i Verona her.

Du kan også se alle vores ferieboliger og hoteller i Verona her.

Tags fra artiklen
,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere