Stilfuldt Adriaterhavskyst-hotel perfekt for en romantisk par-ferie

Hotel Gala Riccione i Riccione
Hotel Gala Riccione ligger med sit smukke ydre og indre ganske let tilbagetrukket fra Ricciones hurlumhej og alligevel blot ca. 300 m fra både stranden, hovedgaden og togstationen i byen

Hvorfor skal hele Adriaterhavskysten være forbeholdt de børneglade familier og det brede charterpublikum? Romantiske par med hang til kvalitet og design må ofte se sig forvist fra kysten for at finde deres ønskehotel i storbyerne eller på landet.

Men sådan er det ikke længere! Midt på Adriaterhavskysten i regionen Emilia-Romagna finder du Riccione ved siden af den mere kendte ferieby Rimini. Mange associerer området med masseturisme, middelmådige hoteller og skæmmende arkitektur. Men ingen regel uden undtagelser!

Værelse på Hotel Gala Riccione i Riccione
Stilfuldt og lyst værelse på Hotel Gala Riccione

Kur mod vintertungsind

Hotel Gala Riccione ligger med sit smukke ydre og indre ganske let tilbagetrukket fra Ricciones hurlumhej og alligevel blot ca. 300 m fra både stranden, hovedgaden og togstationen i byen. Det skaber fantastiske muligheder for at komme rundt til fods og alligevel trække sig tilbage i usædvanligt stilfulde og designervenlige omgivelser, hvis masseturismen trænger sig for tæt på.

Hotellets lyse farvenuancer er en sand kur mod vintertungsind. Og værelsernes rummelige balkoner/terrasser bidrager også til, at dette hotel synes perfekt for det kræsne publikum.

Morgenmad på Hotel Gala Riccione i Riccione
Når det er godt vejr om sommeren, kan du indtage morgenbuffeten på hotellets store terrasse

Vil du vide mere om Hotel Gala Riccione?

Hvis du vil vide mere om Hotel Gala Riccione – og f.eks. læse om faciliteter, værelser, anmeldelser og priser – kan du besøge vores side om hotellet her.

Hvis du har spørgsmål om hotellet, er du meget velkommen til at ringe til os på 33151313 eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere