Tag familien med til Toscanas hjerte

Azienda Agricola Bellavista i Toscana
Den lille gård ligger på en bakketop med panoramisk udsigt over det smukke landskab, som det centrale Toscana er så berømt for

Vil du have det hele? Så får du det her! På vingården Azienda Agricola Bellavista i Toscana finder du alle de komponenter samlet under ét tag, som du oftest skal lægge tre-fire gårde sammen for at få: pæne lejligheder på dagsbasis, smuk udsigt, børnepool, restaurant og gåafstand til en lille by.

I løbet af en arbejdsdag får jeg ofte flere henvendelser fra gæster, der har mange ønsker til deres ferie, og særligt til ferieboligen. ”Det ville godt nok være dejligt, hvis der var børnepool og restaurant. Og en lille by man kunne gå til for at købe en is om aftenen. Ja, og så må gården gerne ligge i det centrale Toscana med smuk udsigt. Vi har købt flybilletter fra tirsdag til tirsdag, da de var billigere, så det skal også være et sted, der ikke kræver ophold fra lørdag til lørdag, som de fleste andre gør.” Efter denne opremsning af ønsker spørger mange, om det nu er urimeligt mange krav at stille. Svaret dertil er ”nej”, for vi har Azienda Agricola Bellavista i vores online-katalog, der rent faktisk opfylder alle disse ønsker.

Et utal af plusser

Den lille gård med kun 5 lejligheder ligger på en bakketop med panoramisk udsigt over det smukke landskab, som det centrale Toscana er så berømt for. Her kan børnene more sig med en lille legeplads og en eftertragtet børnepool. Kun ca. 500 meter fra gården ligger den lille landsby Lajatico, som nok er mest kendt for at være den verdensberømte tenor Andrea Bocellis fødeby.

Swimmingpool ved Azienda Agricola Bellavista i Toscana
Poolområdet har en fantastisk udsigt til det omgivende toscanske landskab

Ud over en restaurant, en bager, en købmand og en cafè/bar har Andrea Bocelli ladet en stor udendørs scene opføre, hvor der i løbet af sommeren afholdes forskellige koncerter.

Mad med mere

På gården er der en lille restaurant, hvor der 2 gange om ugen serveres typisk toscansk mad baseret på områdets lækre ingredienser. For at imødekomme glutenallergikeres behov serveres her også et bredt udvalg af glutenfri produkter. Gården har en produktion af vin og olivenolie, og har man særlig interesse for disse produkter, er der mulighed for at deltage i en smagning heraf. Har den indre husmor lyst til at blive indviet i det toscanske køkkens hemmeligheder, kan et madlavningskursus også sagtens arrangeres.

Fleksibilitet

Endnu et imødekommende element på dette sted er fleksibilitet. Mange af gårdene i vores katalog foretrækker at udleje deres lejligheder fra lørdag til lørdag for at undgå ”spilddage”, hvor lejligheden ikke bliver udlejet.

Restaurant i Azienda Agricola Bellavista
Azienda Agricola Bellavistas lille, hyggelige restaurant…

På Azienda Agricola Bellavista har man dog valgt at lade det være op til kunden at vælge, hvilke dage, der passer bedst til deres drømmeferie. Desuden er der flere forskellige rabatter at hente her i form af ’early bird’ og rabat for længere ophold.

Min dom er klar: Azienda Agricola Bellavista tilbyder de perfekte rammer til en drømmeferie i Toscana…

Spørgsmål om vingården Azienda Agricola Bellavista?

Vil du vide mere om vingården Azienda Agricola Bellavista, f.eks. om dens faciliteter, priser, anmeldelser og udflugtsmuligheder, så kan du læse mere om den på vores side om Azienda Agricola Bellavista. Hvis du har spørgsmål om ferieboligen, så ring til os på 33151313, så sidder en af vores eksperter klar til at tale med dig. Du kan også skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af In-Italias mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags from the story
Written By
More from Allan

Som smurt i olivenolie

Olivenolien og oliventræet er forbundet med århundreders kulturel og gastronomisk historie, køkkentips,...
Read More

Skriv et svar

Din email-adresse vil ikke blive vist. De obligatoriske felter er markerede med *