Tag på storbyferie i Syditaliens hovedstad Napoli

Napoli
Napoli byder på en spændende og anderledes storbyferie

Hvorfor ikke prøve noget nyt? Hvorfor ikke nyde tilværelsen i en af Europas mest fascinerende byer som på en gang er fuld af skønne kontraster, et hektisk og vitalt miljø med storslåede monumenter og fremragende restauranter?

Nemt at komme til byen

Selvom man i øjeblikket ikke kan flyve direkte til Napoli fra fx København så er det faktisk nemt at komme til byen idet den er forbundet med Rom via jernbanen. Det tager kun cirka 2 timer fra Rom til Napoli med toget.

Napoli er en skøn oplevelse og et evigt vidnesbyrd om storhed og forfald. Byens atmosfære er unik og gaderne er fulde af interessante oplevelser, smukke bygninger og cafeer som serverer den berømte napolitanske kaffe.

Læs om alle vores ferieboliger og hoteller i Napoli her

Napoli
Napoli er fuld af kontraster; et hektisk og blomstrende miljø med storslåede monumenter og fremragende restauranter

Imponerende operahus

I Napoli kan man også gå i operaen i det smukke og imponerende San Carlo operahus. Det var her den store Caruso optrådte i begyndelsen af karrieren. Men man bør heller ikke glemme, at fra Napoli nemt kommer til andre store seværdigheder som Pompei, Vesua og Herkulanum.

Napoli rummer på en gang nyt og gammelt og Escapeaway tilbyder hotelophold mange forskellige steder i byen, så der er rig mulighed for at vælge netop det område, man interesserer sig mest for.

Har du spørgsmål angående en ferie i Napoli?

- så ring til os på 33151313 og tal med en af vores eksperter eller skriv til os ved at trykke her!
Tags fra artiklen
, ,
Mere fra Louise Laurenius

De bedste mandler kommer fra Sicilien

Køber du en pose mandler i et dansk supermarked, er det sandsynligvis...
Læs mere