Carolines udvalgte ferskvandsbade i Italien

Varme kilder ved Saturnia, Toscana,
De varme kilder ved Saturnia, Toscana

Hvis du kan lide at bade i floder, kilder og søer i Italien, så er du ikke den eneste. Vores rejsekonsulent Caroline søger nogle gange væk fra de mange badestrande ved de italienske kyster, som godt kan være godt fyldt op i højsæsonen, og giver her sine personlige tips til, hvor du finder de bedste steder at bade i ferskvand i Italien. God fornøjelse!

1. Floden Tagliamento, Friuli

Floden ligger lige mellem badedestinationerne Bibione og Lignano og tilbyder små sandstrande (aflejringer) og rent vand. Her bader de lokale for at komme væk fra strandgæsterne ved havet, når de trænger til en kølig dukkert i de hede sommermåneder. Det er for øvrigt floden der oprindeligt flyttede store dele af Adriaterhavets sand til kysten.

Find hoteller og ferieboliger i Friuli

2. Ortasøen, Piemonte

Søen skulle være én af de absolut reneste badesøer i Italien og Europa, og det er for mig en god grund i sig selv til, at have netop denne sø som min foretrukne badesø. Jeg ville hoppe i fra den private strand ved Hotel Il Giardinetto ved Pettenasco midt for søen.

Find hoteller og ferieboliger i Piemonte

3. Kilderne ved Saturnia, Toscana

Den svovlholdige kilde Cascate del Mulino er blot én af flere varme kilder i Toscana, som efterlader dig med en overvældende sanseoplevelse, særligt hvis du kommer her i ly af mørket. Med udvidet lugtesans og syn er de svovlholdige vande en ekstrem oplevelse, som dog ikke gør stjernerne på nattehimlen mindre smukke set nede fra det dampende varme kildebad.

Find hoteller og ferieboliger i Toscana

Har du selv oplevet gode ferskvandsbade i Italien?

Har du selv oplevet gode ferskvandsbade på dine rejser i Italien, som du vil dele med andre?

Eller har du spørgsmål til Caroline angående ferskvandsbade i Italien? Så er du velkommen til at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenunder.

Tags fra artiklen
, ,
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere