Varmt værtskab, udsøgt mad og kunstnerisk ånd til billige penge!

Haven på Tenuta di Pieve a Celle
Der er ro og fred til afslapning i haven på Tenuta di Pieve a Celle...

Selv når man ankommer i ly af mørket, så fornemmer man herskabeligheden på ferieboligen Tenuta di Pieve a Celle i Toscana, og det er uundgåeligt at afvise varmen og den kunstneriske ånd, der strømmer én i møde, når man træder ind i det smukke opholdsrum på gården. En fornemmelse, der følger én på familiens alle fem værelser.

På Tenuta di Pieve a Celle er der kræset om alle detaljerne. Alleen, der fører op til hovedboligen er velholdt og herskabelig, udeområderne omkring boligerne er velholdte og smukke, selv der hvor naturen råder på egen hånd. Går man indenfor i den gamle villa, der ligger lige bag hovedhuset (hvor ejerne selv bor), så bliver man i samme nu optaget af alle de skønne detaljer, alle de smukke kunstværker, alle de velvalgte antikke møbler, alle de spændende bogtitler, der er stablet op i reolerne, på bordene og på hvert et ledigt hjørne. Klassiske toner lyder fra anlægget, men man er velkommen til selv at sætte en anden musikgenre på. Farverne og bearbejdningen af murene skaber varme og hygge, således som gårdens gyldne og kærlige hunde gør det, således som ilden i pejsen gør det. Alle vegne møder man varme og venlighed, i særdeleshed hos ejerne. Her føler man sig hjemme!

Det attraktive pool-område på Tenuta di Pieve a Celle
Det attraktive pool-område på Tenuta di Pieve a Celle

Tænkt på alt

Værelserne er en luksus i sig selv, alle med hvert deres udtryk iklædt upåklageligt lækre møbler og smukke stoffer og altid friske blomster. Hvert værelse har eget badeværelse, nogle er store og flotte, hvor det er en selvfølgelighed, at der står en kurvestol i et hjørne, selvom: hvad skal man sidde der for? Mens andre er mindre i størrelsen med fokus på detaljen, så som et vindue i brusenichen, hvorfra man kan nyde naturen udenfor. Her er tænkt på alt, således at når man lægger sig i sengen og vil sove, kan man trykke på én knap, hvorved alle lys dæmpes for til sidst at slukkes helt.

Park på Tenuta di Pieve a Celle
Udeområderne omkring boligerne på Tenuta di Pieve a Celle er velholdte og smukke

Det bedste er maden

Men det bedste ved Tenuta di Pieve a Celle er maden. Fiorenza, der primært står for stedets drift, står også bag køkkenets kreationer, og det er ikke tilfældigt at Tenuta di Pieve a Celle er nævnt i Slow Food Guiden. Et almindeligt morgenmåltid består gerne af friskpresset juice (alt efter årstidens udbud) serveret på glaskander, friskbagt brød der matcher en nordbos krav til kerneindhold og smag delikat pakket ind i et bomuldsklæde, hjemmelavede marmelader, hjemmebagte kager stilfuldt anrettet under sølvlåg, kaffe og varm mælk, yoghurt med skønne cereals og honning til er blot én måde at starte dagen på.

Ønsker du det, kan du også spise aftensmad på stedet. Fiorenzas kyndige hænder og kreative sind skaber hver aften traditionelle kvalitetsmåltider, der varierer, så ingen gæster (så vidt muligt) vil få det samme serveret, selv hvis man vender tilbage år efter år.

Mad på Tenuta di Pieve a Celle
Noget af det bedste ved Tenuta di Pieve a Celle er den udsøgte mad, der serveres….

Vil du vide mere om villa Tenuta di Pieve a Celle?

Hvis du vil vide mere om Tenuta di Pieve a Celle, kan du læse om ferieboligens faciliteter, anmeldelser (stedet har en rakning på 4,7 ud af 5 blandt vores gæster i øjeblikket), billeder og værelser på vores side om Tenuta di Pieve a Celle her.

Du er også meget velkommen til ringe til os på telefon 33151313, hvis du har spørgsmål om ferieboligen, eller skrive til os her.

Om ugens feriebolig

Hver uge sætter vi fokus på en af Escapeaways mange ferieboliger her på bloggen og lader en af vores kolleger, der har et indgående kendskab til den, argumentere for, hvorfor lige netop den feriebolig ville være et godt valg, hvis du skal på ferie i Italien.
Tags fra artiklen
Skrevet af
Mere fra Marie B.

Champing – tilladt at snorke i kirken

Har du også normalt svært ved at holde øjnene åbne under gudstjenester?...
Læs mere